Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(mamaEgle @ 2025 11 07, 16:35)
Palanga, tikriausiai, visada nuostabi  wub.gif vis svajoju aplankyti jūrą ne tik vasarą....

Vitamino D 99% Lietuvos gyventojų trūksta. Niekada papildomai jo vartoti nepamaišys schmoll.gif
Magnį vakare prieš miegą vartok.

Savaitgalis sodyboje. MB nuo ryto tenai, aš šiandien dar į teatrą, baletą žiūrėsiu. Tai ryt važiuosiu, jau ir namas bus normaliai pašildytas topsecret.gif

Palanga nuostabi, bet kai nėra žmonių minios. Man patinka ramūs pušynai, parkas. O ta triukšminga "kurortinė industrija" tai net erzina.

Aš irgi vartoju papildus. Dažniausiai ryte. Tik gliukozaminą du kart dienoje. Nežonojau, kad magnį reikia gert vakare. Nors šiuo metu jo nevartoju.

QUOTE(Enija @ 2025 11 08, 22:06)
Padirbėjau sode. Karpiau karpiau iki pūslę ant piršto nuo žirklių pasigaminau. Nežinau ar keliausiu ryt vėl mažinti medienos "derlių". Pasiskaičiau kuom gyvenat. Mano dienos vienodos, tik darbas- namai ir vėl iki savaitgalio. 

O tu, Enija, dalinkis ir ta kasdienybe ir darbe, ir namuose. wub.gif

* * * * * *

Šiandien kažko nuotaika pabėgo vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sunki diena nusimato. ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Užbaigėm ir mes visus rudens darbus, net lapus jau sugrėbiau n-tąjį kartą. Praktiškai jau nebereikės daugiau, keli ant kokios obels šakelės likę lapai nesiskaito jau. Nuroviau daikonus. Pasirodo jie visai gerai laikosi per žiemą sklepe. Šiemet jau pavasariniai ridikėliai užaugę buvo, o sklepe dar laikėsi pernykščiai daikonai. Tai visai gerai žiemą sutarkuoti su grietine, permaina konservuotoms daržovėms. Nuo vakar atidariau pasivaikščiojimo sezoną su šunimi. Nes lauke kieme nebėra kas veikti. O šiaip be priežasties nestovėsi kieme, šalta. Darbo turiu ,bet jis visas namie-ir mezgu, ir deimantinę mozaiką renku. Valgyti daryti ar kambarius tvarkyti ar gyvuliukus apeiti net neskaitau darbu, tai savaime suprantama kasdieninė veikla. Taip ir lekia dienos, greičiau nei norėtųsi.
Beje, aš prie kompo būnu tik vakarais. Telefone supermamų nesu įsivedusi.
Atsakyti