Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aurute,smagaus pasivaikščiojimo. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

AČIŪ, Ingrida. bis.gif

Rodos jau tikras ruduo prasideda. Ir dienos šaltesnės, ir naktys. Ir medžiai be lapų vartotojo įkelta nuotrauka . Net šermukšnius paukščiai nuraškė. Bet nelaukiu sniegingos žiemos vartotojo įkelta nuotrauka . Tik Kalėdų, nes suvažiuos vaikai, anūkai... vartotojo įkelta nuotrauka Jau dabar pinu mintis, ką reiks pagamint vartotojo įkelta nuotrauka .

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
O man ramu antri metai,nereikia galvoti ką gaminti. ax.gif Gaila mažosios nebus su žentu šiemet kartu. ax.gif
Graži dien aušta.
Vieną rytą nubudau šeštą,tai dabar kas rytą anksti nubundu. mirksiukas.gif
Atsigeriu kavos,važiuosiu iki Ramygalos.Gerai,kai paštomatas dabar už 6 km,nereikia važiuoti į miestą. mirksiukas.gif
O mano miontys,kur eglutę pastatyti naujame namuke,šašlikinę?Komado jau nupirkome,pasiimti pirmadienį.Tiek visko iš naujo reikia. rolleyes.gif
Na kaip nepirkti iš Temu?Kai mūsų prekeviai tomis pačiomis prekėmis prekiauja pakėlę kainą.Lempučių girlianda Temu apie 10 imternete lygiai tokios pat 22. bigsmile.gif bigsmile.gif Sietelis kubilui išgraibyti lygiai toks pat pigu dvigubai brangiau. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 15 lapkričio 2025 - 08:32
Labas rytas.
Bata aplinkui,šalna stipri jau.Reikės jau surfinijas surinkti nuo medžių.
Gerai pastačiau jau ddžiąją lesyklą vakar pripyliau maisto,pridėiojau kamuoliukų.Jau vakar iš tolo mačiau paukštukus. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

Vakar MS pagavo lydeką. Didelę. vartotojo įkelta nuotrauka 4,400 kilogramo. Tai šiandien darbelio bus čiut ne visai dienai.
Pirmiausia tai važiuoti lašinukų šviežių nusipirkt ir sumalti, kad kotletai minkštesni, sultingesni būtų. Paskui jau žuvį išpjaustinėt vartotojo įkelta nuotrauka

Vyro darbas yra tik nuskust ir išskrost. Na dar nuo stuburo atskirt. O toliau jau man perduota. vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas.
Oho Aurute,koks laimikis. wub.gif wub.gif
Reikalai į miestą. ax.gif
Atsakyti