Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(IngridaB @ 2026 01 12, 09:24)
Vakar užtikau Berno Zenenhudo kailio siūlų maišytų su vilna. Iš karto užsisakiau 1.5 kg. Sūnus turi vienas kojines su šuns vilna, sakė kokios šiltos. Reikia ir mums šiuo metu. Dar mb darbinis megztinis žiūriu baigia susinešioti. Dar pardavėja klausė plautą vilną siųsti? Sakau ne. Bet gi smirdi? Sakau man kvepia. Dabar mezgu tapkes iš vilnos, man kvepia. Aš pirkdama vilną visada uostau. ax.gif Laukiu dar iš itališkų siūlų margą vilną turi atsiųsti. Kol gėlės prasidės, turėsiu ką veikti. Dar planuos mamai, didžiajai megztiniai laukia su siūlais. Mažajai atėjo mohera. ax.gif

Aurute, atsargios kelionės. 4u.gif

Aš tikrai atsargiai vairuoju. bigsmile.gif Kad tik aplinkiniai tokie atsargūs būtų... Paprastai važiuodavau į į Palangos kelią per Jakų žiedą ax.gif . Jis yra magistralės gale prieš pat įvažiavimą į Klaipėdą. bigsmile.gif Eglė, tikriausiai, žino. 4u.gif Tai dabar ten visą dieną kamščiai pusantros valandos. Pradėjau važinėt per miestą. Greičiau nei aplinkkeliu.

Ingrida taip mezga, kad net aš bandau susigundyt kojines megzt vartotojo įkelta nuotrauka . Tik būgštauju, kad neįsižeistų akla vyro giminaitė, kuri visą giminę kojinėmis apmezga. vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Labai laukiu šuns vilnos. ax.gif
Negaliu ramiai sėdėti ,rankos turi dirbti. mirksiukas.gif
Atsakyti