Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Laba diena,

mūsų savaitgalis Vilniuje, parduotuvės, kapinės, giminės. Bet labai jaukūs ir šilti susitikimai buvo wub.gif Penktadienį į komandiruotę visai savaitei. Pratęsiu gražųjį rudenį dar savaitei.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Kur MaEgle,komandiruotė?
Jaučiu šiandien pradėsiu rinkti obuolius sultims.Ketvirtadienį akcija morkoms lidle,reiks porą-trejetą maišų paiimti su obuoliais pamaišyti sultims. ax.gif
Vakar ryte buvau miškan nulėkųsi apstojo dygimas,bet raudonikių šiek tiek radau.Vietoje mankštos prasilėkiau,su burokėliais žiemai uždariau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Į Uzbekiją skrendu savaitei. Turim projektą su uzbekais, jau į pabaigą, uždarymo renginys, konferencija ir dar kokia pažintinė ekskursija. Šį kartą Ferganos pusė Uzbekijoje.

O aš likau be sulčių šiais metais doh.gif nu kaip man smegenys nesuvirino, kad surinkti obuolius ir nuvežti sulčių išspausti mastau.gif doh.gif šitiek obuolių sode, kriaušių galybės buvo, juk galima buvo tiek prispausti, tuo labiau, kad ir MB labai tokias sultys mėgsta. Na, liks kitiems metams (jeigu nepamiršiu hihihi.gif) O gal dar spėsim kažkiek parinti kai grįšiu hmm.gif bus matyt pagal orus kokia situacija.
Atsakyti