Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Penktadienis 13,praeitą tokį penktadienį dingo elektra.Bijau jau tokios datos. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

Šiandien Vasaros gimtadienis. vartotojo įkelta nuotrauka Jau 14. Tai septyniolikmetė sesė jai tokią atrakciją sugalvojo. Ji turėjo man paskambint anksti ryte ir padeklamuoti eilėraštį. O aš ją pasveikinus duodu kitą užduotį: mokykloje padaryti selfį ir nusiųsti broliui. vartotojo įkelta nuotrauka Tada brolis duos kitą užduotį. Ir taip "užduočių takelis" iki vakaro, kai gale susirinks visi pas babušką. vartotojo įkelta nuotrauka Nu išradinga ta Zigminta.

QUOTE(IngridaB @ 2026 03 12, 08:57)
Išpindėjo mano katinas visai. Svečiai paliko įšaldytuve vištienos vyniotinį, na glvoju sušersiu katinui. Spėkite ar valgo?

Per langą matau, kaip varnėnai jau matuojasi inkilus, landžioja iš vieno į kitą. Specialiai išrinkau medžius, kad matytūsi per langą. ax.gif

šaunuolis protingas katinas. Užuodžia, kad ten priedų visokių pridėta. O jis nori gryno, gardaus maisto.

O aš tik varnas stebiu. Ai dar balandis po langais eglėje gyvena. Tikrai galvojau, kad balandžiai medžiuose nesuka lizdų. O jau treti metai apsigyvenęs. Tikiuosi, kad ir peri.
O šalia yra beržas ir pušis. Tai varna jau kuris laikas matuojasi. Šakeles nešioja, bet nematau, kad lizdą krautų. Manau, jai per mažas dar medis. Bet kasdien sugrįžta.
Iš vis man keista, kad daugiabučių rajone paukščiai bando pastoviai apsigyvent.

Eglute, iš kur siunties elektronines knygas ir kokiam formate?

bangele, aš irgi nuolat laukiu tavo žinučių.
Atsakyti
Laba wub.gif

pasikeitė mūsų planai ir kelionė į sodybą keliasi geriausiu atveju iki Velykų (jei orai leis tada topsecret.gif). Bet ir pakeitimas mielas širdžiai: ryt važiuojam pas vaikus, anūką pamatysim wub.gif jau seniai nematėm. O sekmadienį planuoju pas tetą, bet dar nežinau ar kas nesutrukdys.
QUOTE(Aurute @ 2026 03 13, 08:36)
Labas rytas  vartotojo įkelta nuotrauka

Šiandien Vasaros gimtadienis.  vartotojo įkelta nuotrauka Jau 14. Tai septyniolikmetė sesė jai tokią atrakciją sugalvojo. Ji turėjo man paskambint anksti ryte ir padeklamuoti eilėraštį. O aš ją pasveikinus duodu kitą užduotį: mokykloje padaryti selfį ir nusiųsti broliui. vartotojo įkelta nuotrauka  Tada brolis duos kitą užduotį. Ir taip "užduočių takelis" iki vakaro, kai gale susirinks visi pas babušką.

O aš tik varnas stebiu. Ai dar balandis po langais eglėje gyvena. Tikrai galvojau, kad balandžiai medžiuose nesuka lizdų. O jau treti metai apsigyvenęs. Tikiuosi, kad ir peri.
O šalia yra beržas ir pušis. Tai varna jau kuris laikas matuojasi. Šakeles nešioja, bet nematau, kad lizdą krautų. Manau, jai per mažas dar medis. Bet kasdien sugrįžta.
Iš vis man keista, kad daugiabučių rajone paukščiai bando pastoviai apsigyvent.

Eglute, iš kur siunties elektronines knygas ir kokiam formate?

kokia sumani Zigminta wub.gif sveikinimai jums visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mama irgi stebisi, kad paukščių visai nėra mastau.gif tik keletas balandžių ir varnų. Dar kad keistą, kad Vilniuje kirai apsigyveno blink.gif ir kasmet jų vis daugėja blink.gif

turiu iš senų laikų prikaupus, tik turėti laiko skaityti... įvairių formatų ir pdf, ir epub
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: [b!]Vakar[/b!], 12:27
Sveikos, Eglute, kol kas skaitau tik paprastas knygas, žinau kad yra elektroninės, bet dar neišbandžiau. Gal poreikio nebuvo tiesiog g.gif
Turbūt negražu girtis, bet mano sūnų rodė per televiziją ax.gif Mes televizijos nežiūrime, tad nematėm, bet sūnus pats parašė, tai ir atsisukti galima , o ir taip užklausą davus, parodo . Trečiadienį vakare per tv3 ėjo laida Lietuvos garbė ir buvo įteikti apdovanojimai. Ne, sūnus negavo smile.gif , bet vienas jo komandos narys, gydytojas Justinas B... gavo apdovanojimą. O tą kardiografą kūrė visi. Ten mano sūnus žalsvu bliuzonu yra ax.gif . Jo komanda kažkada kūrė prietaisą ir Aurimui Valujavičiui, kai šis plaukė su laivu per Atlantą. Sūnus biomedicininės inžinierijos mokslinis bendradarbis , ir kuria tokius visokius žaisliukus ax.gif smile.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(mamaEgle @ 2026 03 13, 13:24)
pasikeitė mūsų planai ir kelionė į sodybą keliasi geriausiu atveju iki Velykų (jei orai leis tada topsecret.gif). Bet ir pakeitimas mielas širdžiai: ryt važiuojam pas vaikus, anūką pamatysim  wub.gif jau seniai nematėm. O sekmadienį planuoju pas tetą, bet dar nežinau ar kas nesutrukdys.

Ar aš ką praleidau? vartotojo įkelta nuotrauka Justina susilaukė? Ar čia Audriaus anūkas? vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(bangelee @ 2026 03 13, 21:04)
Sveikos,  Eglute, kol kas skaitau tik paprastas knygas, žinau kad yra elektroninės, bet dar neišbandžiau. Gal poreikio nebuvo tiesiog g.gif
Turbūt negražu girtis, bet mano sūnų rodė per televiziją ax.gif Mes televizijos nežiūrime, tad nematėm, bet sūnus pats parašė, tai ir atsisukti galima  , o ir taip užklausą davus, parodo . Trečiadienį vakare per tv3 ėjo laida Lietuvos garbė ir buvo įteikti apdovanojimai. Ne, sūnus negavo smile.gif , bet vienas jo komandos narys, gydytojas Justinas B... gavo apdovanojimą. O tą kardiografą  kūrė visi. Ten mano sūnus žalsvu bliuzonu yra ax.gif . Jo komanda kažkada kūrė prietaisą ir Aurimui Valujavičiui, kai šis plaukė su laivu per Atlantą. Sūnus biomedicininės inžinierijos mokslinis bendradarbis , ir kuria tokius visokius žaisliukus ax.gif  smile.gif  wub.gif

Oi koks džiaugsmas, kai vaikas įvertintas. Būtinai turi pasigirt. 4u.gif Aš mačiau tą laidą, bet nežinojau, kad ten ir tavo sūnus yra. 4u.gif Būtinai atsisuksiu pasižiūrėt. Protingas tavo sūnus, Laimute wub.gif

O knygas aš irgi labiau mėgstu popierines. vartotojo įkelta nuotrauka Bet ir elektronines skaitau, kai negaunu norimos.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Bangele,mamai koks džiaugsmas,vaikų pasiekimai.Šaunuolis. wub.gif wub.gif
Atsakyti