Ponia "Kikker", tai kaip Jums atrodo ir kaip yra iš tikrųjų - skirtingi dalykai.
Gal pasidomėkite prieš rašant kur ir ką iš tikrųjų reikia sausinti toje orkaitėje

Filmukas nuo 12:12
Sausinti galite pagal instrukcija o jai orkaitėje visi nešvarumai atšote nuo sienelės bet kuriuo atveju ji išsivalys lengvai be jokių pastangų todėl ta pirolizė turit garine orkaite visai nereikalinga.
Turint orkaite su pirolize prieš jungiant pirolize ir po jos reikia orkaite irgi išvalyti....
Jūs kalbate iš patirties, t.y. pati esate išbandžiusi įvairius variantus ar tai tik teorija? Kokia orkaite naudojatės namuose? Gal kalba eina apie visiškai garinę orkaitę?Mano trejų metų patirtis su orkaite su garu ir pirolize sako, kad nelabai ten kas atšoka, jei jau prikepę būna. Ir be pirolizės nenorėčiau likti.
Draugams esu pasiūliusi garine be pirolizės ...valymo problemu nesukelia ......ilgai diskutavome kokia pirkti bet buvo pasirinkta su 9 garų programomis be pirolizės pasiteisino 100%
Jūsų draugai iki to laiko turėjo garinę su pirolize, pakeitė į garinę be pirolizės ir yra 100% patenkinti?
Mano manymu, tik išbandžius abi sistemas galima daryti tokius pareiškimus. Kaip sakiau, aš negaliu diskutuoti apie tai, kiek gera yra orkaitė su garais ir be pirolizės. Bet kad su pirolize gyvenimas palengvėjo, tai faktas
Jei stipriai riboja finansai, tuomet reikia galvoti kaip suktis. Jei reikėtų rinktis, žinoma aukočiau valymo sistemą, bet garų neatsisakyčiau nė už ką
Pasikartosiu kelinta karta nebūkite Kauno turginiu...
Vaikai, gyvenkime draugiškai
Kaip tik sudėjau daržoves kepti. Programa ventiliatorius+garai. Patikrinsiu kas ten darosi iš karto po kepimo
Jau iškepė. Tik išjungus ir atidarius orkaitę, garai išvirto lauk, sienelės sausos ir karštos. Palikau orkaitę uždarytą - tikėjausi, kad gal prigaruos, bet ne. Bet viskas logiška - kepimas vyksta karštoje orkaitėje ir natūralu, kad garai išeina ir viskas staigiai išdžiūsta