QUOTE(gyzzmoltu @ 2018 09 25, 17:37)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Kikker" data-cid="72213617" data-time="1537881781"><div><p>N visuose modeliuose rasite gaminima garuose 100%
Pvz modelis Bosch HRG6769S6 arba HRG6753S2 turi 2 garų režimus (1. Pašildymas 80180 °C (Lėkštėse patiekiamiems patiekalams, garai užtikrina, kad maistas neišdžius) Atsargiai pašildomas garuose ruoštas maistas. Dėl tiekiamų garų patiekalai neišsausėja. 2. Tešlos kildinimas. 3050 °C (Mielinei ir raugintai tešlai)
Reikia 100% tada gal nereikia pirolizės pvz gal tiktu Ecoclean danga (padengta orkaitės viršus, šoninės sienelės ir galinė sienelė) ??? Arba reikia pirolizės bet tinka 2 garų programos?
Žodžiu čia Jms reiktu susidelioti ko svarbiau reikia.</p></div></blockquote><p>Net nezinau kaip issireiksti, bet norisi kuo pilnesnes/geresnes orkaites. Su pirolize ir be jos bet pilnai garine kokie pliusai minusai? Garai taip pat gerai valo kaip ir pirolize?</p>
JAu kažkada rašiau apieAEG garines orkaites.......
Modelis BSE782320B
Meniu Lietuvių kalba
180 automatinių programų
20 mėgstamiausių programų atmintis ir 75 receptų
SenseCook - į orkaitę integruotas taškinis maisto termometras, geresniems kepimo rezultatams pasiekti
GArų funkcijos
1.Duona (Naudokite šią funkciją duonai ir bandelėms kepti ir gausite labai gerus, profesionalius rezultatus traškumo, spalvos ir plutelės blizgesio atžvilgiu.)
2.Pašildymas Garais(Pašildant maistą garuose neišdžiūsta jo paviršius.
Karštis švelniai ir vienodai pasiskirsto, todėl atkuriamas kaip ką tik pagaminto maisto
skonis ir kvapas. Ši funkcija gali būti naudojama maistui šildyti tiesiai lėkštėje. Tuo pačiu
metu galite šildyti daugiau nei vieną lėkštę,naudodami skirtingas lentynų padėtis.)
3.Garai+karštas oras 25%-75%(Duonai, dideliems mėsos gabalams kepti arba atvėsintiems ir užšaldytiems produktams atšildyti.)
4.Garai+karštas oras 50%-50% (Patiekalams, turintiems daug drėgmės, kremui iš kiaušinių ir pieno bei troškiniams gaminti ir žuviai troškinti.)
5.Kepimas garuose 100% (Daržovėms, žuviai, bulvėms,ryžiams, makaronams arba specialiems garnyrams gaminti)
6.Tešlos kėlimas(Garų drėkinamasis poveikis pagerina ir paspartina tešlos kėlimą,
apsaugo nuo paviršių išdžiūvimo ir išlaiko tešlą elastinga.
7.Atšildymas su garais (Šią funkciją galima naudoti šaldytam maistui, pavyzdžiui, daržovėms ir vaisiams, atšildyti.)
8.Lėkščių pašildymas(Lėkštėms pašildyti patiekiant maistą.)
9.Konservavimas
10.Džiovinimas(Džiovinti pjaustytus vaisius, daržoves ir grybus.