QUOTE(Monteverte @ 2022 01 20, 11:32)
jo, kale pamiršau
taip, be abejo valgau, į troškinius dedu, žalius pjaustau ir su kitom žaliom daržovėm pvz. agurkais, pomidorais kaip žalias salotas valgau
tiesiog reikia kuo smulkiau supjaustyti, nes antraip tikrai tarsi apie dantis veltųsi
Papildyta:
žirniai man atrodo neverta, per daug vargo su naudos santykiu, geriau jau žalius šaldytus pirktis
Papildyta:
Kodėl? Man tai kone kasdien į troškinius tinka. Juk ir prie mėsos jos puikiai
Papildyta:
man tręšnės topinė uoga. Kad ir kaip bežiūrėčiau, geriau ir už mėlynes, šilauoges. Aš vasarą kartais tiek jų privarau, kad tą dieną mažai ką ir bevalgau
dekui, meginsim, gal kol jauni lapeliai jei minkstesni, kai paauga jau tokei kiti pasidaro.
oi ne, zirniai sviezus man geriu geris, atsisedu vasara lauke prisirinkus bliudeli ir kramsnoju

saldyti jau i sriubas ar troskinius..
cukinija man irgi super , tik moliugai kazko nelabai kartais skanu siurba kokia, bet daznai kazkaip nelimpa. O cukinija tai nuolat vasra , kad ir kas dien galiu valgyti, Lietuvoje kai daug labai augo, tai atradau, kad labai skanu su eprliniu kruopu sriuba. dar ir jos sveizios skanu smudziai su pomidorais , zalumynais...
o tresnes, jega, labai skanu, prisisodinau medeliu, nezinau tik kada derlium dziaugsiuos

, dabar pirkti belieka

jo mes irgi vasara bliudais, kai buna tas ju sezonas.