QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 14, 08:24)
Erode, gal galima bus užtepėlės receptuką? Niekada nebandžiau nieko iš avinžirnių daryti, bet mintis kirba, tik niekaip postūmio nerandu
Kur ta stanikų pardė ?Nes mano gabaritai, tai

Pearl, iš kur tu esi? Gal iš Utenos pusės? Aš ne vilnietė, bet jau du kartus buvau susimatyme

Susitikimai ne vien penktadieniais vyksta, jei ką
Rodot visos suknes, tik greitai.
Magnuna, kai pamačiau tavo foto, tavo figūrą ir suknią, net vakare smaližiauti noras praėjo. Ką besakyti, pavydas gera varomoji jėga. Bet tik baltasis pavydas
Parduotuvė yra PC Mada Vilniuj, II a. Rosme, ar Rosma. Pardavėja nereali.
Avinžirnių užtepėlė...
Imame konservuotų avinžirnių su skysčiu visą skardinikę, skardinikės dydžio saulėje džiovintų pomidorų aliejuje - apie pusę stiklainuko + 1 v.š. aliejaus iš jų.
Imame blenderiuką. Gerą. Galingą ir sumalame iki vienalytės masės.
Patiekiame su agurkais - agurką dažom užtepėlėj ir valgome. Galima pridėti sveikų prieskonių pagal norą. Aš nelabai mėgėja tų džiovintų pomidorų, bet nu skanu juodai...
Aš irgi siūlausi petį ir ausį. Man daugiausia visi guodžiasi, o tas juodas liūdesys visada yra...