Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip karpote katėms nagus?

Bandom vynioti katę į rankšluostį, šiaip "kalbinti" po vieną nagą nusikirpti, bet jau truputį pabodo tas ilgas laiko tarpas "kol sugaudai". Viena letena dabar nukirpta, o kita vis dar ne doh.gif Kai ateina man ant pilvo daryti "masažo", labai jau nemalonu pasidaro, net prilaikau antrąją letenytę su pirštu. Gal turite kokių gudrybių, kaip tai padaryti "greitai ir neskausmingai"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ir Guste @ 2006 07 26, 13:08)
Bandom vynioti katę į rankšluostį, šiaip "kalbinti" po vieną nagą nusikirpti, bet jau truputį pabodo tas ilgas laiko tarpas "kol sugaudai". Viena letena dabar nukirpta, o kita vis dar ne  doh.gif Kai ateina man ant pilvo daryti "masažo", labai jau nemalonu pasidaro, net prilaikau antrąją letenytę su pirštu. Gal turite kokių gudrybių, kaip tai padaryti "greitai ir neskausmingai"? smile.gif

aš katinui nagus karpau, kai jis miega smile.gif net jei ir prabunda, vis tiek būna per daug apsimiegojęs, kad suprastų, kas jam daroma bigsmile.gif na, o jei išsibudina greičiau nei spėju aptrumpinti nagučius - atidedu tai iki kito jo miego ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cheery: 26 liepos 2006 - 14:29
Aš turiu 2 katinus ir su abiejais neturiu problemų karpant nagus pasisodinu ant kelių arba kas nors palaiko ir su specialiom žirklutėm sau ramiausiai nukerpu, gal pas tave netikamos žirklutės, nes neturėtų katukui skaudėti ir būti nemaloni procedūra.
Atsakyti
pas mane su katinu irgi problematiska.
as mat veina kart anetycia buvau naguti viena viskeli per daug nukirpus, tai jam dabar blogos asociacijos..
unsure.gif
ir dabar ka daugaiusiai galiu nukirpti tai veina naga vienu metu..
ir i ranksluosti susuku ir laiko kazkas, o vis tiek nesigauna..
kazkaip gaila man ji prievartauti..
bet jau kai masaza uzlipa daryti, tai buna labai "gardu"...
Atsakyti
Pas mumi su nagų karpymu jokių problemų. biggrin.gif Bet niekada negaudau katino po kambarį ir specialiai nesisodinu nagų kirpti. Nutaikau momentą, kai jis guli relaksuodamas, tada ir nukerpu. biggrin.gif
Atsakyti
as nusivedu savo grazuole pas senelius, kur yra kitas katinas, ten jie issiduksta iki begalybes, o tada ji jau buna leisgyve ir karpau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes problemų su nagų karpymu neturime visai blush2.gif . Kol darau katinui manikiūrą, jis sėdi ant kelių net atsilošęs, letenos į priekį būna ištemptos - kaip kokiame grožio salone tongue.gif
Atsakyti
As tai bent jau jokiu priemoniu nesiemu. Is pradziu tik pasaukau vyrui, kad einu "egzekucija" katinui daryti... biggrin.gif O kai kerpu tai buna keli dideli "Mauuuu", pasispardo, bet siaip viskas gerai... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justytiaa: 27 liepos 2006 - 14:30
oi pavydziu tiems kas neturi problemu su kaciu manikiuru..... unsure.gif pas mane du padarai...vienas drutas katinas ir kita koshke princese popa.... tai ta drucki ciumpu ir suspaudziu su kojom...toki tai nebaisu perspausti lotuliukas.gif jauciai gyvulys didelis ir taip nukarpau, nors jis muistosi spardosi..o ta princese popa doh.gif tokia smulkute ja baisu sutraiskyti lotuliukas.gif tai kai karpom nagus ji taip bliauna ant viso buto lyg jai pirstus lauzytu fear.gif nors kerpu tik nago smailuma
Atsakyti
Aha, as irgi pavydziu, kai kacai ramus. Mano tai abi veikejos nepasedi vienoj vietoj, o jei nagus karpyt...viena tai labai muistosi, bet jau suaugo siek tiek, tai nesiardo baisiai, taciau visko nukirpti nesigauna, kokie trys nagai ir fsio ....o mazhoji tai isvis schmoll.gif - rekia saukia savo specifiniu pypsinciu balseliu, tai nusispjaunu ir paleidziu kacus doh.gif ...dazniausiai tenka miegancioms...ir tai gaunasi ilga procedura - per kokius 3 kartus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2006 07 27, 20:13)
oi pavydziu tiems kas neturi problemu su kaciu manikiuru..... kai karpom nagus ji taip bliauna ant viso buto lyg jai pirstus lauzytu fear.gif  nors kerpu tik nago smailuma

Is to, kad apie nagų karpymą rašo nedaugelis, sprendžiu. kad mažai kas juos ir karpo. Nes aš, pvz., neturėčiau ką daugiau ir veikti, jei su tokiais triukšmais tik ir karpinėčiau 8 katėms nagus...ir pastoviai. Todėl ir nesuprantu, kodėl reikia katėms karpyti nagus? Prieš parodą - tai taip, nes tokios taisyklės, kad reikia pakirpti priekinių kojyčių nagiukus. Nes ne visos katės ramios su svetimais, todėl teisėjai apsidraudžia. Betgi savos katės savų šeimininkų nebraižo. Netgi kai "masažą" daro, irgi labai švelniai - tai truputį išleidžia nagelius ir vėl greitai įtraukia. Na kad profesionaliai gautųsi tas jų "masažas". O su nukirptais nagais katė praranda didelę dalį savisaugos instinkto, o tai blogai veikia jos psichiką, nes ji pastoviai yra stresinėje būsenoje dėl galimo neapsisaugojimo nuo pavojaus. Na nukirpti nagai atauga, tai ne baisi nepataisoma egzekucija, kai iš viso išraunami nagai... Nors tai ir uždrausta, bet atsiranda "vet....", kurie tokias operacijas padaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 29 liepos 2006 - 16:59
Katytei nagučius kerpu kas savaitę, tik galinių letenėlių kas 2 sav. ir rečiau. Manau tai būtina, beto ir veterinarai pataria. Jokio malonumo vaikščioti subraižiotom rankom ir kojom lotuliukas.gif Nors procedūra jai labai nepatinka, bet kaip ir kiti, nagučius karpau,kai katytė būna prisnūdusi ax.gif
Atsakyti