Įkraunama...
Įkraunama...

Padažai, užpilai, marinatai.

Sveiki., neradau tokios temukes bendros todel nusprendziau atidaryti 4u.gif
Pasidalinkime kaip skaniausiai marinuojate mesa,zuvyte. Kokius padazus gaminate pacios, ar uzpilus salotoms ir t.t
Mano isbandyti ir skaniausi:
Mesyte ir paukstiena:
Supjaustome, pagal skoni druska ir pipirai, stambiais ziedais pjaustyti svogunai. Visa tai i puoda ir uzpilame gazuotu mineraliniu vandeniu,jei yra laiko nakciai saldytuve,jei nera laiko porai valandu kambario temperaturoje.Tada nupilame mineralini,dedame jums patinkamcio majonezo(as megstu su zolelemis), ir prieskoniu skiru mesai arba paukstienai, dar paliekame bent valandai, jei yra laiko ir kelioms.Skaniausia ant lauzo bet as kepu ir keptuveje ir orkaiteje.
Zuvis:
Zuvies prieskoniais istriname zuvyte, i vidu dedame stambiai pjaustytu cesnako, svogunu laisku ir petrazoliu, cili pipiriuku,tada aptepame megstamu majonezu,vyniojame i kepimo popieriu, po to i folija, kepame orkaiteje ar ant lauzo angliu.
Salotos:
Sviezioms salotoms . Volcesterio padazo 1 s.,aliejaus 1 s., obuoliu arba vynuogiu acto puse s., saulegrazu seklu pakepintu 1s.
Prie mesytes labai mums patinka:lygiomis dalimis pomidoru padazo ir majonezo, daug pjaustymo cesnako, ir labai smulkiai pjaustytu petrazoliu ir svogunu laisku, labai skanu su karbonadu arba su sonkauliukais.
Pasidalinkite ir jus savo myliniausiais ,skaniausiais isbandytais padaziukais , marinatais, uzpilais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kedute: 25 spalio 2016 - 19:00
Gardūs padažai
Salotų padažai
Marinatai mėsai
Atsakyti