Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras nenori vaikų su tavimi...

Sveikos, Labai reikalinga jūsų merginos nuomone. Esu 25 metu mergina gyvenanti 1 metus ir daugiau laiko su vyru (nesusituokę, nepasiršęs ir kaip suprantu nerodantis tam noro). Draugaujam 1,5 metu, taciau vyras kaip sakant "su kraičiu", turi 7 metu dukra, buvo vedęs 8 metus ir buvo paliktas savo buvusios žmonos kuri šiuo metu su jo geriausiu draugu. Žinau, skamba baisokai jo istorija. Taciau kaip bebutu jau, mes susipažinom...dabar jau galvoju kad "deja" kad susipažinom...atrodo pradžia kaip pasaka, rimtas subrendęs vyras norintis šeimos vaikų ir laimingo gyvenimo. Taciau dabar situacija keičiasi..vakar priėjome pokalbį apie vaikus ir vyras pasisakė nebenorintis daugiau vaikų, niekada.. Man šie žodžiai kaip peilis sirdin..ašaros visa naktį, tarsi viskas sugriuvo pasikeite. Nezinau ją daryt. As jam zinoma sakiau kad noriu vaikų būtinai, neisivaizduoju savo gyvenimo be jų, taciau jam tai nemotais. Negaliu patikėt kad jis taip pasikeite, nebežiūri i mane rimtai, nenori šeimos...man is tikro truputi toks šokas ir matyt kažkoks nervinis nes nepaliauja ašaros riedėti..tiesiog as svajojau apie šeima, begaalo trokštu mažylio..toks tikras ir natūralus instinktas atsirado, o dabar viskas sugriuvo..nezinau kaip elgtis.. ;(
Atsakyti
QUOTE(elzh @ 2016 10 26, 17:50)
Sveikos,                                                                                                  Labai reikalinga jūsų merginos nuomone. Esu 25 metu mergina gyvenanti 1 metus ir daugiau laiko su vyru (nesusituokę, nepasiršęs ir kaip suprantu nerodantis tam noro). Draugaujam 1,5 metu, taciau vyras kaip sakant "su kraičiu", turi 7 metu dukra, buvo vedęs 8 metus ir buvo paliktas savo buvusios žmonos kuri šiuo metu su jo geriausiu draugu. Žinau, skamba baisokai jo istorija. Taciau kaip bebutu jau, mes susipažinom...dabar jau galvoju kad "deja" kad susipažinom...atrodo pradžia kaip pasaka, rimtas subrendęs vyras norintis šeimos vaikų ir laimingo gyvenimo. Taciau dabar situacija keičiasi..vakar priėjome pokalbį apie vaikus ir vyras pasisakė nebenorintis daugiau vaikų, niekada.. Man šie žodžiai kaip peilis sirdin..ašaros visa naktį, tarsi viskas sugriuvo pasikeite. Nezinau ją daryt. As jam zinoma sakiau kad noriu vaikų būtinai, neisivaizduoju savo gyvenimo be jų, taciau jam tai nemotais. Negaliu patikėt kad jis taip pasikeite, nebežiūri i mane rimtai, nenori šeimos...man is tikro truputi toks šokas ir matyt kažkoks nervinis nes nepaliauja ašaros riedėti..tiesiog as svajojau apie šeima, begaalo trokštu mažylio..toks tikras ir natūralus instinktas atsirado, o dabar viskas sugriuvo..nezinau kaip elgtis.. ;(

O kur jums skubet? Greiciausiai vyrui jus buvot pereinamajam laikotarpiui po skyrybu, isgedejimo metui. Dabar jau atsigavo ir zino ko nori, vaiku su jumis nenori. Tad paliko jums atsakomybe uz santykius, matyt bailiukas jus palikt, o gal palikt ir nenori, nes patogu.
Retas vyras po skyrybu troksta susisaistyti santuoka, matyt, kad kalbejo apie seima tam, kad jus islaikytu. Na gal luktelkit, bet geriausia butu ieskotis kito vyro, kuriam seima butu pirma ir butu be vaiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elzh @ 2016 10 26, 17:50)
Esu 25 metu mergina gyvenanti 1 metus ir daugiau laiko su vyru


Visai neblogai, gyvenat 1 metus su vyru ir vis dar mergina. Bet gal jus vakarais meldziates, bet tam gyvent kartu nebutina, galima lankyti baznycia kartu.
Kam sita rasau?

Kai draugyste yra miegojimas kartu, ir dar isliekant mergina...
Kai santuoka yra NIEKO VERTAS susitarimas, tai koks normalus zmogus gali noreti vaiku tokioje kreivu veidrodziu karalysteje? Kur nera kuo tiketi?

O kaip ta jo dukra? Ji su ja bendrauja ar pasake buvusijai, kad ji nereikalinga i ja kur susikistu?
Tai svarbus momentas. Jei buvusios dukros jam nereikia, tai galima zmogu suprasti ir rasti kelius i jo sirdi.

Bet jei jis bendrauja su buvusia dukra o jums rezia, kad nenori vaiku - tada situacija kur kas blogesnes, nes jusu tiesiog negerbia. Buvusios dukra OK o jums komanda pamirst save.
Kaip ten yra - jums geriau matyt, bet sprendimus galima rasti tik reiskinius ivrdijant tikrais vardais, kokie nemalonus jie butu.

Is to vyro puses kyla klausimas, o jei sakysim jums reikettu rinktis ar tas vyras ar vaikas? Kas tada? Jei vaiko turejimas svarbiau, tai vyras teisingaii daro, kad jumis nepasitiki.
O jei vyras svarbiau, tai su laiku jis turetu jumis patiket.

Mann tai keista tokie tiesus klausimai... Daug klausimu issisprendzia per tam tikra laika, jei nuosirdziai jie sprendziami.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 10 26, 18:55)

O kaip ta jo dukra? Ji su ja bendrauja ar pasake buvusijai, kad ji nereikalinga i ja kur susikistu?
Tai svarbus momentas. Jei buvusios dukros jam nereikia, tai galima zmogu suprasti ir rasti kelius i jo sirdi.

Bet jei jis bendrauja su buvusia dukra o jums rezia, kad nenori vaiku - tada situacija kur kas blogesnes, nes jusu tiesiog negerbia.


blink.gif blink.gif blink.gif atleiskit, bet baisu ir skaityt tokius kliedesius...
O ka reiskia "buvusi dukra"??
Atsakyti
QUOTE(medi @ 2016 10 26, 21:25)
blink.gif  blink.gif  blink.gif atleiskit, bet baisu ir skaityt tokius kliedesius...
O ka reiskia "buvusi dukra"??

o kam toki maitinti demesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(open @ 2016 10 26, 21:42)
o kam toki maitinti demesiu biggrin.gif


mano klaida, bet tiesiog nebegalejau susilaikyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(open @ 2016 10 26, 21:42)
o kam toki maitinti demesiu biggrin.gif


The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

Cia istisai kisamos idejos, kad santuoka tik kol viskas gerai, skirybos OK, o va vaikai tai jau kazkas tokio sventesnio uz kitus zmones.

Tai tiesiog dviveidiskumas.
Tai ne mano tema, vyras va nenori vaiku, nes vaikai siaip auginami seimose, o ne tarp seimu.
O jo patirtis: viena boba paperejo, nuejo pas kita, o problema jam liko.

Gal tas autores draugas "normalus" ir veza junga, rupindamasis NE SAVO moters dukra. Bet net ir tuo atveju, jam jau apseme kruminius ir jis daugiau nenori TO.

Ar gal but jis jau aplamai visais nusivyle ir tomis jusu dviveidiskomis savanaudiskomis vertybemis.
Nuvertinat santuoka ir manot, kad bus daug durniu kurie nores vaiku?

Vokietijoje vyrai aplamai nenori BOBU vesti, nes praktiskai po vestuviu reikia jau taupyti skiryboms.
Atsakyti
Iomucia, ko tu vis tupi sia forume?
is darbo rasinejies?
kur tavo antroji zmona tuo metu?
jei su ja viskas gerai, jei tau paciam viskas gerai, ko cia kisi savo visus galus ( i si nuodemiu foruma) ?
tipo pasinarstyt po moteru psichologija?
is anksto matyt ruosies skyryboms...
chebrantas.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 10 27, 09:37)
jei tau paciam viskas gerai


Man deja tikrai ne viskas gerai. Persekioja senos problemos...
Sakysim seni pazistami domisi mano ex dukra. Atsibodo kiekvienam aiskinti niuansus.
O jei dometusi keliu buvusiuju ex vaikais? Tada beveik nusisaut reiktu.

Pries kokius 8 metus turejau ta pacia situacija, kaip autore. Tiesa is kitos puses.
Po tokios pirmos santuokos baigties - jokiu vaiku aisku nenorejau, kaip maistu apsinuodijes zmogus nenori daugiau to maisto nei pagalvot (gal nenuostabu?)
Bet ko nepadarysi del mylimo zmogaus... Deja, pasirodo pasirupinau savo nevaisingumu.

Vaikai siaip ne zaislai... Nuo "noriu, noriu" netoli iki "atsibodo, trukdo, man ju nereikia". Cia mano buvusioji taip progresavo.

Todel given444 kaip matot, turiu/ejau bendru problemu. Ir gal nereikia asmeniskumu. Va konkretus nepazistamas vyras NENORI vaiku, o jus NENORITE matyti problemu, KODEL.

Visur matot tik vyru ydas ir nemeile. Lyg jie ne zmones...



Papildyta:
Dar karta perskaiciau autores postinga. Suprantamas jaunos moters noras tureti vaiku.
Bet kodel jai NUSISPJAUT KODEL vyras taip jauciasi? Gal visu pirma turetu pasirupinti juo. O dabar lyg ja vyras nedomina, tik kaip spermos donoras ir aktorius pinigu donoras busimai seimai. Tai, kad zmogus gal but sugniuzdytas - niekam neidomu. Kaip vaikas augs tokioje aplinkoje? Kaip nors?
Ko gero jis ta jaucia, kad tiesiog yra neidomus, kaip zmogus, ji pasirinko nes tipo "bus perspektyvus tevas ir sutuoktinis"
Atsakyti

Autore, taip, tas vyras neziuri i tave rimtai. Ir nenori su tavim seimos. 

Atsakyti
Kodėl taip iš karto nežiūri rimtai? Žmona ar draugė sau, vaikai sau.
Nėra taip, kad kiekvienas mylintis žmogus iš karto norėtų vaikų nuo to, ką myli. Kiekvienas protaujantis žmogus supranta kiek atima laiko, pinigų, rūpesčio, nervų ir viso kito vaikai. O jis jau turi, jau išlaiko, jau pergyvena ir visa kita. Gi ne kiekviena šeima turi daugiau nei po vieną vaiką. Vieni turi daug, bet kiti tik po vieną ir sako: daugiau ni ni, nes neišgalim, neturim tiek laiko, jėgų ar panašiai. Tai labai reikia atsižvelgti į konkrečią situaciją, pradedant nuo finansų. Kaip ten yra pas jus, autore? Ar maudotės finansuose? ax.gif
Atsakyti
Jei iš pradžių aiškiai sakė, kad nori su jumis šeimos ir vaikų, o dabar pakeitė giesmelę - neverta gaišti laiko.
Nieko originalaus nepasakysiu, bet tai jomajo, jums gi 25 metai - rasit ir be kraičio, ir norintį su jumis visko. Jūsų vietoj nesisunkinčiau gyvenimo ir nebevargčiau.
Man pačiai buvo taip - vienas nenorėjo ženytis, kitas nenorėjo nei ženytis, nei vaikų, trečias (irgi su kraičiu, beje) laaabai norėjo vaikų, bet ženytis nesiveržė - pasipiršo tik paliktas bigsmile.gif
O ketvirtas norėjo visko. Viską ir gavo smile.gif
Gailiuosi nebent to, kad per ilgai užgaišau su pirmais dviem. Bet kitaip nebūčiau sutikusi dabartinio vyro.

P.S. Jeigu jūsiškis vėl pakeistų giesmelę ir sakytų, kad tuoksitės ir vaikų turėsit kada nors vėliau - netikėčiau. Tai greičiausiai bus tik bandymas "susitarti", dar kurį laiką išlaikyti esamą neįpareigojančią padėtį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musinukė: 27 spalio 2016 - 15:31