Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Dėkui Evora :aciuks:. Išsiunčiau Tinai užsakymą, gal spėjau. Mama pradėjo rinkti kalėdukus (šlumberga, plokštenis) visaip vadinami. Užmačiau oranžinį ir geltoną. Pas mane irgi vietos trūkumas :(, tenka riboti norus  :mirksiukas:

Kaip reikalai su čigonu :help:?

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2024 05 06, 14:16)
<p>Dėkui Evora aciuks.gif. Išsiunčiau Tinai užsakymą, gal spėjau. Mama pradėjo rinkti kalėdukus (šlumberga, plokštenis) visaip vadinami. Užmačiau oranžinį ir geltoną. Pas mane irgi vietos trūkumas verysad.gif, tenka riboti norus  mirksiukas.gif
</p><p>Kaip reikalai su čigonu help.gif?
</p>

Čigonas tyli-aš irgi tyliu.
Man dar yra kelios vietelės rezervuotos dideliems astrophytumams, keletui turbikų, gal kokiam echinopsiui, reiktų 2 geltonai spalvotų gymnų. Daugiau norint tektų alojų atsisakyti, gal ir gasterijų bliūdų. Aišku, bus nuostolių, tai į tą vietą kažką bus įmanoma nupirkti.
Atsakyti

Kantri esate, aš jau seniai būčiau vėją pakėlusi :D. "Geras" čigono aptarnavimas, nei augalų, nei pinigų :mad2:.

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2024 05 06, 15:03)
<p>Kantri esate, aš jau seniai būčiau vėją pakėlusi biggrin.gif. "Geras" čigono aptarnavimas, nei augalų, nei pinigų mad.gif.
</p>

Niekur Čigonas nedings-vietinis užuomarša. O aš kažkaip nenoriu nusistovėjusią ramybę drumsti.
Einu fotografuoti žadėtų parodyti echinopsių.


Atsakyti
Didžiausias, apvalus lyg kamuolys turi būti paprastas baltais dideliais žiedais. Mažiausias E. Super Windigo.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Didžiulis :wub:. Tik jis vienintelis su vaikais, turbūt dar iš tų senovinių. Dabar šitie hibridiniai turbūt nesivaikuoja. Pagoogl'inau tai tas super Windigo turėtų būti labai gražus :wub:. Kai pražįs, pasirodykite.

Dėkui už pasirodymą :aciuks:.

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2024 05 06, 15:41)
<p>Didžiulis wub.gif. Tik jis vienintelis su vaikais, turbūt dar iš tų senovinių. Dabar šitie hibridiniai turbūt nesivaikuoja. Pagoogl'inau tai tas super Windigo turėtų būti labai gražus wub.gif. Kai pražįs, pasirodykite.
</p><p>Dėkui už pasirodymą aciuks.gif.
</p>

Vaikuojasi ir hybridiniai, tik vieni tai daro gausiau, o kiti tinginiauja. Buvo tų vaikų-pas Rimusią kažkas iškeliavo, kaimynės vieną kitą pasiėmė. Bet su žiedų gausa tai negaliu pasigirti. Dabar sudėjau Rimusios rekomendacija į kitą vietą, bus matyt kiek bus naudos.
Atsakyti

Jeigu pasiteisins, pasidalinkite patirtimi. Aš dabar šiek tiek jau užsiveisiau, bet dar nedideli. Iš didesnių, tai žydi Madam pele ir baltas subdenudata. Laukiu šiltesnio oro, nešiu į balkoną, tuomet atsigauna. 

Atsakyti