QUOTE(Dzūkiška pirkia @ 2023 01 10, 14:04)
Sveiki. Per porą valandų praskrolinau poros metų įrašus. Gaila, kad atmetus pasidrabstymą purvais, elektros tiekėjo pasirinkimą bei saulės elektrines nelabai kažko naudingo apie statybas radau:) Beja, jei jau forumas miršta, kuris FB groupsas toks verčiausias dėmesio A++ namų statyboms?
Beviltiškas FB šiuo klausimu. Jei ir yra kokia aktuali grupė, viskas užmušama pasikartojančiais klausimais (pvz, saulės elektrinių grupėje - 'kokį man atsiskaitymo planą pasirinkti', 'ar valyti sniegą nuo panelių', 'va, pažiūrėkit ožkos ant elektrinės', 'atsiųskit man pasiūlymą' ir t.t.), troliais ir, atsiprašau, debilais, atsakymuose į klausimus ir pan. Supermamos, kol nenumirė, nors kažkiek buvo moderuojamos ir palaikomos tvarkoje. O miršta šitas forumas natūraliai - kas savo laiku statė, pasijungė, pastatė ir jau neaktualu. Keli mohikanai tik likę. O naujokai (GenZ ir millenialsai) velniai žino kur eina tūsytis...
Papildyta:
QUOTE(Dzūkiška pirkia @ 2023 01 11, 14:26)
Sveiki Sevai! Gal padėsiu vienam žmogui su statybom:)
Ale pas žmogų gi yra energijos

Man dabar kas pasiūlytų sudalyvauti procese, tai tik kokio šuns funkciją priimčiau - va sėdėt šalia ir loti - šitas blogai, anas ne taip, o čia apskritai perdaryt

Kur jau statybininkų ieškot...