Įkraunama...
Įkraunama...

Interferonas

Sveiki
Aciu, kad taip greitai atsakote i mums rupimus klausimus smile.gif Be jusu butu sunkiau su tais mazais zmoguciais gyventi biggrin.gif
Norejau pasikonsultuoti del interferono. Zinau, kad anksciau jis buvo labai vartojamas, bet dabar jo nerekomenduoja. Noreciau zinoti, kodel jo vis dazniau atsisakoma? Mano dukrytei jau keturi ausyciu uzdegimai buvo ir kiekvienos slogos bijau kaip didziausios ligos, nors nosyte priziuriu, bet kaip taisykle uzdegimas bus sad.gif Bijau del klausos ir antibiotiku doziu, o dukrytei dar tik 1m3men, tai kas bus toliau... Girdejau, kad interferonas neleidzia infekcijai ar virusui plisti toliau, todel dazniausiai net slogos nebuna, jei i nosyte pradedama lasinti nuo pirmuju pozymiu g.gif Patarkit man, kaip apsaugoti mazaja nuo situ kankinanciu bedu, nes jei ne uzdegimai butu sveikute huh.gif O jei jis nelabai vartojamas, tai kaip efektyviai isgydyti sloga, kad giliai nekniurktu?
Atsakyti
Šiuo metu interferonas nėra populiarus, nes iš tiesų jis nėra efektyvus. Kad jis suveiktų efektyviai, reikia suspėti laiku sulašinti- iki klinikinių simptomų atsiradimo-o tėvams labai sunku tą ribą nustatyti. Kai jau atsiranda pirmieji slogos požymiai, jis jau nebūna efektyvus. O dažnas svetimo baltymo įvedimas, nėra gerai. Todėl jis ir nėra populiarus.
Galvoju, kad priežastis, kodėl Jums dažnai kartojasi ausų uždegimai, gali būti ta,jog padidėję adenoidai. Jie neleidžia nosiai laisvai kvėpuoti, gali būti infekcijos šaltiniu, todėl ir dažnai kartojasi, ar net gerai nepraeina slogos. O tai ir provokuoja ausų uždegimus. Todėl reikėtų išsiaiškinti, ar tikrai nėra kalti adenoidai- reikėtų pasitarti su vaikų ausų -nosies- gerklės gydytoju.
Taip pat patarčiau vaiką paskiepyti nuo pačio dažniausio vaikų peršalimo ligų sukėlėjo- Haemophilus influenza.
O atsiradus pirmiesiems slogos požymiams, svarbu, kad nosis nebūtų užkimšta.
Dažnai plaukite jūros vandeniu, lašinkite sutraukiančius lašus, bet visus medikamentus turi paskirti LOR gydytojas.
heart.gif
Atsakyti