geriausia stalčius darytis tokius, kokių reikia ir kiek reikia. Primeskit kiek ko galvoat laikyti ir suskistykit viską mintyse taip, kaip norėtumėt. Gausite reikalingų stalčių skaičių. Tada žiūrit, kuriems produktams reikia gilesnio stalčiaus, kuriems labai gilaus. Nu va taip ir išsilukštenat. Nes čia sunka ką patart. Kažkas su vienu komplektu įrankių ir lėkščių, bei 2 puodais sugeba gyventi, kombainus laiko ant stalviršio ir pan. kiti susikrauna ir maisto atsargas "per akcijas" užpirktas ir indų, puodų, kepimo formų galybes turi, viską sukiša į stalčius. Tradiciškai viršuje eina žemas stalčius, tada gilesnis, o apačioje - giliausias. Bet galima ir du gilius daryti ir 4 siauresnius - taisyklės nėra. Jeigu niekas neriboja, tai įrankiams patogesnis yra žemas stalčius, labai gilinti nerekomenduočiau, nes tuoj užauga "antras", o kartias ir "trečias" aukštai



O šiaip, tai aš apie juos turiu teoriją, kad tu turėk jų kiek nori, jų vistiek bus mažai, o juose visada bordakas. Netgi tuose, kurių visai nedarinėji. Maža to, jie į kiemą neina, smėlio dėžėj nežaidžia, bet purvo juose - pastoviai. Galvoju pirkt kameras ir stebėti, kada jie išeina "pasipurvinti" ir kada jie tūsinasi ir susibordakina. Aš juos vis tiek prigriebsiu
