QUOTE(Lyn @ 2016 12 02, 15:58)
pasidalinkit receptais....
prie mano puodo yra receptų knyga, pirmą laiką kad proporcijas suprast dariausia pgl, ją. Dabar iš galvos dažniausiai.
Megstame kruopas (kruopos su vandeniu), grikiai, ryžiai, perlinės ir žirnių mišinys ir. t.t tai 1 stiklinė kruopų ir 2 vandens. Paspaudėi porą migtukų - ryte garniras.
Su sirubom tas pas kad ir įprastai, nieko nesiskiria. Tik skirtumas, kad sumesti viską kartų ir tiek. Ir pamiršti kol valgyt nepanorėsi

Antri patiekalai , guliašas, bet kokia troškinta mėsa, su daržovėm ar be, balandėliai, daržovienė. Viskas tas pats, tik stovėti nereikia.
Varškės apkėpą irgi labai dažnai darausi. Jei reikia konkrečiau proporcijų, tai galečiau surašyt, bet ir internete pilna.