Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(nieko_sau @ 2016 12 02, 14:18)
Man irgi nepamainomas dalykas, dažniausiai nakčiai ką sumetu ir ryte turim su vyru pietus darban, arba pusryčius rytui. Naudoju apie 2 metus - naudojamas beveik kas diena. Dėl plovo parašysiu Jums į AZ, turiu vieną klausimą smile.gif



pasidalinkit receptais....
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2016 12 02, 12:16)
Tai nieks Gedos Peledos rankiniu neturejot?  unsure.gif  tomato.gif

Yra tema apie Gedas Peledas

O as irgi uzsimaniau puodo ta geraja kaina. Stengsiuos sekti tema,bet jei ka,merginos griebkit, atsirokosim ;)
p.s. negaliu pati siuo metu pirkti,tad buciau begalo dekinga kas prijungtu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o is Toysrus perkat pacios ar per tarpininkes? ten irgi daug zaislu akciju, yra ir 3 uz 2 kaina rolleyes.gif reiktu gi tos barbes man kazkaip unsure.gif
Atsakyti
Na man toks puodas tik uzimtu vieta virtuveje, nes jame gaminciau tik guliasa ir plova. O tokius patiekalus gaminu tik karta per savaite. Sriuba, jeigu verdu, tai kokia mesike pirma isverdu, kad sultinukas butu, paskui tik darzoves dedu. Tad tas pats kas ir su eiliniu puodu. Tik gal dauguma zavi maisto gaminimo atidejimo funkcija. Bet maistas laikomas puode per nakti genda. Isvirta maista, kai pavalgome, visada dedu i saldytuva. O tas ismanusis puodas kazin kaip tilptu i saldytuva. Nu va, surasiau minusus mano akimis ziurint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 12 02, 15:08)
Na man toks puodas tik uzimtu vieta virtuveje, nes jame gaminciau tik guliasa ir plova. O tokius patiekalus gaminu tik karta per savaite. Sriuba, jeigu verdu, tai kokia mesike pirma isverdu, kad sultinukas butu, paskui tik darzoves dedu. Tad tas pats kas ir su eiliniu puodu. Tik gal dauguma zavi maisto gaminimo atidejimo funkcija. Bet maistas laikomas puode per nakti genda. Isvirta maista, kai pavalgome, visada dedu i saldytuva. O tas ismanusis puodas kazin kaip tilptu i saldytuva. Nu va, surasiau minusus mano akimis ziurint  ax.gif

Dar pridėsiu kad žalios mėsos 5 valandas tame puode laikyti nenorėčiau, kad ją pagamintų su atidėjimu prieš man grįžtant iš darbo, ypač vasarą. Juk mėsa genda, čia gi ne daržovė.
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 12 02, 15:58)
pasidalinkit receptais....


prie mano puodo yra receptų knyga, pirmą laiką kad proporcijas suprast dariausia pgl, ją. Dabar iš galvos dažniausiai.
Megstame kruopas (kruopos su vandeniu), grikiai, ryžiai, perlinės ir žirnių mišinys ir. t.t tai 1 stiklinė kruopų ir 2 vandens. Paspaudėi porą migtukų - ryte garniras.
Su sirubom tas pas kad ir įprastai, nieko nesiskiria. Tik skirtumas, kad sumesti viską kartų ir tiek. Ir pamiršti kol valgyt nepanorėsi smile.gif
Antri patiekalai , guliašas, bet kokia troškinta mėsa, su daržovėm ar be, balandėliai, daržovienė. Viskas tas pats, tik stovėti nereikia.
Varškės apkėpą irgi labai dažnai darausi. Jei reikia konkrečiau proporcijų, tai galečiau surašyt, bet ir internete pilna. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 12 02, 14:23)
Vakar vyras palaiminimo nesuteikė tam puodui, sakė nei naudosi nei ką, bet skaitau skaitau jūsų komentarus, ir jau galva plyšta iš skausmo  biggrin.gif  kad jis pabrango, šiandien vyro po darbo laukia box.gif  starwars.gif

Norėjau pasakyti tą patį, bet paskaičiau paskutinius atsiliepimus ir persigalvojau. Gal nebemušiu nail.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 12 02, 15:11)
prie mano puodo yra receptų knyga, pirmą laiką kad proporcijas suprast dariausia pgl, ją. Dabar iš galvos dažniausiai.
Megstame kruopas (kruopos su vandeniu), grikiai, ryžiai, perlinės ir žirnių mišinys ir. t.t tai 1 stiklinė kruopų ir 2 vandens. Paspaudėi porą migtukų - ryte garniras.
Su sirubom tas pas kad ir įprastai, nieko nesiskiria. Tik skirtumas, kad sumesti viską kartų ir tiek. Ir pamiršti kol valgyt nepanorėsi smile.gif
Antri patiekalai , guliašas, bet kokia troškinta mėsa, su daržovėm ar be, balandėliai, daržovienė. Viskas tas pats, tik stovėti nereikia.
Varškės apkėpą irgi labai dažnai darausi. Jei reikia konkrečiau proporcijų, tai galečiau surašyt, bet ir internete pilna.  4u.gif



dekui, susirasiu
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 12 02, 14:11)
prie mano puodo yra receptų knyga, pirmą laiką kad proporcijas suprast dariausia pgl, ją. Dabar iš galvos dažniausiai.
Megstame kruopas (kruopos su vandeniu), grikiai, ryžiai, perlinės ir žirnių mišinys ir. t.t tai 1 stiklinė kruopų ir 2 vandens. Paspaudėi porą migtukų - ryte garniras.
Su sirubom tas pas kad ir įprastai, nieko nesiskiria. Tik skirtumas, kad sumesti viską kartų ir tiek. Ir pamiršti kol valgyt nepanorėsi smile.gif
Antri patiekalai , guliašas, bet kokia troškinta mėsa, su daržovėm ar be, balandėliai, daržovienė. Viskas tas pats, tik stovėti nereikia.
Varškės apkėpą irgi labai dažnai darausi. Jei reikia konkrečiau proporcijų, tai galečiau surašyt, bet ir internete pilna.  4u.gif


aš labai daug ką greitpuodyje gaminu, tai ten irgi stovėt nereikia smile.gif sudėjai ir pamiršai.
Tie patys balandėliai, plovas, sriubos, troškiniai, guliašai ir pan.
Aišku tik laiko atidėjimo funkcijos nėra, bet lyg ir naujoji vyryklė turės tą funkciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 12 02, 15:16)
aš labai daug ką greitpuodyje gaminu, tai ten irgi stovėt nereikia  smile.gif  sudėjai ir pamiršai.
Tie patys balandėliai, plovas, sriubos, troškiniai, guliašai ir pan.
Aišku tik laiko atidėjimo funkcijos nėra, bet lyg ir naujoji vyryklė turės tą funkciją  smile.gif

Kaip plovą ir guliašą garpuodyje darote? Pas jus elektrinis? pas mane taip, tai jame padėkliukai su skylutėmis.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 12 02, 14:18)
Kaip plovą ir guliašą garpuodyje darote? Pas jus elektrinis? pas mane taip, tai jame padėkliukai su skylutėmis.


Greitpuodis ir garpuodis skiriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 12 02, 15:11)
prie mano puodo yra receptų knyga, pirmą laiką kad proporcijas suprast dariausia pgl, ją. Dabar iš galvos dažniausiai.
Megstame kruopas (kruopos su vandeniu), grikiai, ryžiai, perlinės ir žirnių mišinys ir. t.t tai 1 stiklinė kruopų ir 2 vandens. Paspaudėi porą migtukų - ryte garniras.
Su sirubom tas pas kad ir įprastai, nieko nesiskiria. Tik skirtumas, kad sumesti viską kartų ir tiek. Ir pamiršti kol valgyt nepanorėsi smile.gif
Antri patiekalai , guliašas, bet kokia troškinta mėsa, su daržovėm ar be, balandėliai, daržovienė. Viskas tas pats, tik stovėti nereikia.
Varškės apkėpą irgi labai dažnai darausi. Jei reikia konkrečiau proporcijų, tai galečiau surašyt, bet ir internete pilna.  4u.gif

bet tai kaip reikia viska sudeti iskart? juk visi produktai skirtinga laika verda. tarkim sriuba su mesa. kas liks is bulviu, jei virsim tiek, kiek mesa? plovui as morkas ir svoguniuka pakepinu. o cia jau neiseis. sriubai morkas, svoguna, cesnaka irgi kepinu. taip svogunai pasidaro skanesni. cesnakai labiau atskleidzia savo kvapa trumpa laika pakepinus. ir dar daug pavyzdziu. man tai kazkaip tas puodas nelabai siuo atveju.
o grikiu visai virti nereikia. uzmerkiam is vakaro o ryte jau isbrinke. tik pasildyt lieka. taip issaugom daug maistingu medziagu ir vitaminu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 02 gruodžio 2016 - 14:24