Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Vakar atlaikiau reviziją, vistik vėl trūkumų radom. Gerai, kad ir išeinu, dviese dirbti nesąmonė. Kai viena dirbau, nereikėjo po 50 mokėti, dabar vėl sena dainelė..., ne blokais, bet trūko ir el.cigarečių ir saldumynų, nesuprantu kaip čia, nes mano sąžinė švari.
Dabar ilsiuosi ir fiziškai ir psichologiškai, tas toks perėjimas į kitą gyvenimo etapą man nėra lengvas, tik keista, kad nereikia niekur skubėti, būti atsakinga, galiu mėgautis gyvenimu. Esu truputį ir pasimetus.
Visas su verbų sekmadieniu.
Atsakyti
Merri, sveikinimai pagaliau gavus ramybę ir atsikratyti tu vagiu iš svetimu ir nelabai (čia apie kolektyvą) tarpo smile.gif aš tai dar ir po pensijos turesiu lenkti nugara nes stazo neturiu viso...buna taip gyvenime kai jaunas nepagalvoji apie senatve ir visokias tas išmokas smile.gif
Atsakyti
https://i.pinimg.com...6d1cf9924d6.jpg

Labas rytas.
Duok dieve man susirinkti 15 metų.Pakaks,bus kaip bus.Užsiimsime nuoma,gal badu nemirsime?MB iki pensijos kaip tik susirinks pilną amžių,dabar dar dirba namuke oficiliai.Nebent trūktų kelių mėnesių.Bet čiki čiki.Jis dar už tremtį gaus prie pensijos.Kaip nors.
Atsakyti
Na, aš jau 5 mėnesiai kaip pensininkė. Bože bože, aš juk per jauna dar būti pensininke. Atsiuntė pažymėjimą, kažkur paslėpiau.
Šiaip taip sukrapščiau 17 metų, nes buvau 3 metus doktorantūroje, neužsiskaitė
Atsakyti
https://i.pinimg.com...f8db99531cb.jpg


Labas rytas.
Atsakyti
oho, slapukės, o aš maniau, kad būsiu pirmoji pensininkė, tiksliau gal, senjorė, iš mūsų. Kaip tas cirko arklys, 43 samdomo darbo vergovė, dar nežinau kiek bus įvertinta pinigine išraiška, nes skaičiuos iki paskutinės dienos, o dabar dar aš skaitosi atostogauju.
Jau skambino iš darbo, kviečia sugryšt, nes nėra kam dirbti, bet iš tikro, tai jau darbdavio problemos.
Gerai, žada gerą orą, eisim su katyte sodelių tvarkyt, nes po žiemos tik priekinį kažkiek aptvarkiau. D., kokia aš laiminga, tiesiog eufoijoje, kad niekam nereikia lenkti nugaros, nesvarbu, kad bus mažiau pinigėlio. Tiesiog reiks perskirstyti pinigų srautus.
Atsakyti
https://i.pinimg.com...bb3e2bde479.jpg


Labas rytas.
Meri,tai jau baigei darbą?
Atsakyti
Ingrida, dar ne visai, kai baigsis atostogos, tuomet iš tos dienos.
Tynginiaujam su kate, geras gyvenimas. Pas mane labai ugniažolė užsisėjus, niekaip neišnaikinu, Kelios rožės juodos, dar be gyvybės ženklų, bet dar palauksiu, jei ką, rėšiu iki apačios, gaila, abi latviškos.
Mačiau lidlas atsiveš, gal ką visai ir norėčiau.
Atsakyti
https://i.pinimg.com...d299de74ca1.jpg


Labas rytas.
Atsakyti
https://i.pinimg.com...a93e8ed4400.gif


Labas rytas.
Atsakyti