Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Darbdaviui galvos skausmas tos šventės. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Būkite pasveikintos Mamos.Su Mamų diena. wub.gif
Atsakyti
Nu ką, biski lietučio gauname, oi, kaip reikia.
Vakar Beata rodė, kaip pasidaryti braškių tortą, senais laikais tokį darydavau, tik paprastesnį, taip užsimaniau, bet tiksliai žinau, kad geriau neužsiimti, nes nebus stabdžių, galiu pripuolus visą suryti, tad nuo nuodėmės toliau ax.gif
Sesuo pakvietė į gimšių, eisim tryse į Čarli Pizza. Dabar galvoju, ar nesigėdins jos dukrytė su dviem senukėmis viešai rodytis? Nenoriu padaryti nepatogumų. Bet nori abi senutes iš namų išvilioti. Tuo pačiu ir motinos dieną paminėsime. Čia kitą sekmadienį, dar dagyventi reikia unsure.gif
Atsakyti
negaliu viešai nepasidžiaugus, dukrius padovanojo Little Lime Punch hortenziją wub.gif Jau seniai jos norėjau.
Ištraukiau tą neaiškią iš Senukų ir į jos vietą pasodinau naujokę. Ankstesnioji buvo perkelta laikinai į didelį vazoną, dar spręsis jos likimas.
Tai va wub.gif wub.gif wub.gif ir mano kieme šventė.
Atsakyti
Šaunuolė Meri dukriukas. wub.gif wub.gif Džiaugiuosi kartu. wub.gif wub.gif

Mūms vaikai padovanojo abiems į Kretą gegužės 31 dienai savaitei paiilsėti,pakaitinti senus kaulus. wub.gif wub.gif

Šalta,šlapia,labai reikėjo lietaus.Bet jaučiu rytoj ,grįžųsi iš miesto iš kubilo laistysiu.Kiek čia to lietaus? mirksiukas.gif
Atsakyti
O pas mus visą dieną taip smagiai lyja, kol kas į dirvą neįvažiuoti. Nors šalnas rodo beveik visą savaitę, niekas nesėta, nieks nesodinta. Svogūnų sodinukų šiemet 24 kg sodinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Liniukai,čia jau pardavimui svogūnai? blink.gif
Neatsidžiaugiu Tavo Brangiausio suktuku.Kaip man gražu terasoje,kai jis sukasi. wub.gif wub.gif Ačiū dar kartą.Nors,kai buvo dideli vėjai buvu nukabinųsi,atrodo atsisuks,kaip dės į langus.Nors mb sakė nerealu,bet apsidraudžiau.Auksinių rankų Brangusis. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ingridut, visai gerai pasimaudyti šiltoje jūroje ar gulėsit prie baseino?
Man lb gerai tie vitaminai Berocca Energy, tikrai jaučiu poveikį. Prie diabeto sunkiai pasisavinami vitaminai, pastovus nuovargis. Jau antrą pakuotę geriu.
Oras visą gegužę nusimato beveik kasdien su lietumi, svarbu saulėta būtų.
Vyras kaskart tuos pomidorus ir agurkus užmena, bet kur juos kišti ir man visai ne į temą, Anksčiau auginau, tai toks bardakas būdavo, nemokėjau su jais, pastoviai pjaudavo mane, kad ne taip darau. Sakau, nuvažiuok į turgų, gi čia stotis ne toli ir nupirk iš bobučių gatavų.
Atsakyti