Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Merii @ 2025 06 15, 11:11)
Lyzukiuk, nžn tavo FB, tai įkelk žiedų foto, juk ne vieni metai įsigyji naujokų, leisk paganyti akis  4u.gif
Iš Kaimuko, tu irgi  4u.gif  Kaip tavo rožynai?

Meri ikelsiui bet tik po tavo nuotrauku ...tongue.gif juokauju , kad ir tam fb nieko idomaus nekeliu smile.gif o mano FB Nijole Nijole profili puse veido biggrin.gif su baltu balandžiu smile.gif

Mylimoji Aicha, žiadai didesni už mano delną, nuo skaisciai gesltonos išbala iki beveik baltos wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: [b!]Vakar[/b!], 06:48
Labas rytas.
https://www.part.lt/...ff5ba6d7249.jpg
Man labai šiuo metu patinka putinlapiai židintys.Čia du trejų metų,pernai dar prie nuotekų tris pasodinau ir dar du kitoje vietoje. wub.gif
Veigelės eina iš proto,snapučiai,aišku bijūnai. wub.gif
https://www.part.lt/...561363c0160.jpg
Atsakyti
Marguerite Hilling

Alba Maxima

Princese Anan pirmasis žiedas

šiaip smile.gif

tai va smile.gif kolkas tiek, mano meilė yra senovines ir pan. rožės, žodziu visos erškečiu puseseres ir šiaip tuščiavidures ar link to žiedo forma smile.gif
Papildyta:
Ingrida o ten pirmoje nuotraukoje ne pūslenis?
Atsakyti
Labai gražu Lyžuka. wub.gif
Alba su kuo sutivirtinta?Turiu panašią,griūna į šonus.Pavadinimų nežinau savo gėlių. ax.gif
Užsisakiau vakar iš Temu maišus krūmams,bent šilauoges,medlievas gal kiek nusaugosiu? ax.gif
Atsakyti
As niekuo netvirtinu kad jis aplamai tankus tvirtas krūmas nelinkes į šonus išgriut , dabar apie 2 m aukščio smile.gif
Atsakyti
oi, kokių grožių auginat wub.gif
Sulaukiau naujoko bijūno WHITE CAP, atsiuntė su žiedu, o je, vaje, likau sužavėta wub.gif Įkėliau į fb, kas nori pasmalsauti.
Atsakyti
Lyžuka, sugundei su Aischa. Pas mane tik pradeda žydėti, pagrinde R.rugoza hibridai. Visa kita lyg ir tuoj tuoj.
Dabar bijūnai šėlsta. Reikės ryt pafotografuoti.
Atsakyti
IK, paskaičiau apie signum, tai tipo prieš purškima jums reiketu prieš 2 d pranešti kažkokiai ten tarnybai? ...Lyg neub dar ka veikt uždeda visokius papildomus verysad.gif

mano tai įdomiai kai kuriu rožiu pasidare ko šaką, dvi jau tokios geltonos tiek lapai, tiek stiebai ..o vienai visa pilka tik lapgysliai išryškejo kažin kas cia jai ...paskaičiau geležies gali trukti bet čia gal jau per daug? Nes barsciau aplink pelenais žiema, rudeni tom rudeninems trasom barsciau...

obelu, slyvu lapai susisuke i triubeles visokie brudai eina, vakar dar nupurškiau kazin kaip suveiks nes lijo naktį... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: [b!]Šiandien[/b!], 06:46