Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš ant agrastų pyliau žiemą pelenus.Tai šiemet lūžta šakos nuo uogų.Jokios valkties nebūna. wub.gif
Virsiu bijūnų žiedų hidrolatą. mirksiukas.gif
Atsakyti
https://www.part.lt/...b9a22690618.jpg
Turiu ir aš vieną rožę smulkiais žiedeliais,čia tik pradeda žydėti,dabar visa balta kaip nuotaka. mirksiukas.gif Pavadinimų tai nei vienos nežinau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2025 06 19, 07:51)
https://www.part.lt/...b9a22690618.jpg
Turiu ir aš vieną rožę smulkiais žiedeliais,čia tik pradeda žydėti,dabar visa balta kaip nuotaka. mirksiukas.gif Pavadinimų tai nei vienos nežinau. ax.gif

Lykkefund mirksiukas.gif labai panaši,

va maniškė smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 19 birželio 2025 - 09:18
Galinga ta tavo Lykkefund. Maniškės kol kas tik pusantros šakos.
Atsakyti
Labas rytas.
Na ar čia vasara dabar? bigsmile.gif
Atsakyti
oho kokie galingi nuostabūs rožių krūmai wub.gif
Birželis visada būna ne koks, su lietumi, po Joninių prasidės vasara, o antroje rugpjūčio pusėje pradės dvelkti rudeniu. Tik su amžiumi laikas bėga pagreitintai ir tos vasaros visada būna mažai.
Vakar pakroviau fotoaparatą, sakau, kol nenubyrėjo žiedlapiai, gal kokį kadrą padarysiu.
Anūkė vienu metu labai prašė, kad atiduočiau jai fotoaparatą, tipo vistiek tik guli, nžn kodėl, bet pagailėjau ir nedaviau. Prisiminiau, kaip sunkiai už jį mokėjau lizingą. Dabar norėčiau kompą pasiimti lizingu, nes nžn kada jis atsisakys. Ale vėl, dar šitas geras. Bijau tų įsipareigojimų.
Atsakyti
Kad nors po Joninių vasara prasidėtų, nes dabar 11 laipsnių pas mus, jutiminė žymiai mažesnė, lyja nuo vakar, vaikštau po namus su vilnonėmis kojinėmis, gal prisiversiu nueiti į šiltnamį pasitvarkyti. Labai reikia nuskabyti česnakų žiedkočius, gal ryt pavyks. Negi dabar peršlapti kiaurai dėl jų.
Nemėgstu ir aš įsipareigojimų, jaunimui dabar paskolos ir lizingai -įprastas dalykas, bet man, senatvėje tikrai gadintų nuotaiką ir slėgtų mintis, kad esu skolinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: [b!]Vakar[/b!], 13:37
Labas rytas.
Atsakyti
Na jau šiandien tai tikrai vasara.
Ryte užsitaisiau glifosato, takus perėjau, seną šiltnamio vietą, darže pakraščius, kur varpučio priaugę. Pasitampiau su purkštuvu, sukaitau, parėjau devynių prakaitų išmušta..
Atsakyti