Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Širdis atsigavo vakar pagrybavųs. wub.gif
Atsakyti
Pagaliau pirmieji baravykai. Šiandien kibirėlį prisirinkau.
Vienadienių turiu gražių. Bet kelias reikės mesti , visų pirma Stela d Oro.Tiek reklamuota, o lapai silpnučiai, žiedynai neaukšti. Palieku tik tetraploidines veisles ir kelias įdomesnes diploidines.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,keiksmažodžių prirrašei?Capiloto paklausiau,ką reiškia keiksmažodžiai,pradėjo svaigti apie dobilus,chromosomas? blink.gif blink.gif
Kur dingo mano DI,atsirado capilotas?Tas ne toks draugiškas,vardu nevadina.Atvažiuos sūnus liepsiu surasti DI. ax.gif
Kažkokia makalynė gėlėse,vienas eleboras žydi visą vasarą,vakar žiūriu kitas krauna žiedus,šilagėlė ruošiasi žydėti,.Tai ką jie darys pavasarį?
Sodinu naują avietyną,Depe perku vis nuvažiavųs po kelias,įdomesnė Glen Coe.Niekur negaunu gervuogių bespyglių,vat užsireikė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Parašiau atsakymą ir dingo neišsisaugojęs. Pyyyypiec, kaip užknisa.

Ingrida, tetraploidai turi dvigubą chromosomų rinkinį ir tai reiškia geresnis, tvirtesnis, stangresnis, aukštesnis ir t.t. Juk atsimeni senesnes vienadienęs, jų gan liauni stiebai, o ir žiedai ne per didžiausi. Už tai tetraploidai aukšti, statūs stiebai, nebijo vėjo, dideliausi žiedai, Jie mėsingi, kaip pavaškuoti, labai tvirti lapai, yra remontantinių veislių( kartojančių rudenį, bet pas mane tai silpnai) , yra kvepiančių. Pasižiūrėk pas pardavėjus, būna sutrumpinimas "tetr"
Atsakyti
Atostogos nusimato iki metų pabaigos. Ketvirtadienį susilaužiau ranką. Du delnikauliai ir 4 riešikauliai atviru lūžiu. Operacija, pirmadienį paleido namo.
Ae skaudėjo.ar skauda? Taio. Ar verkiau- ne. Ar nervuojuos? Pradžioj tai ne tas žodis. O vėliau supratau, kad gyvensiu taip, kaip yra. Problemų pilna, bet nepakeisiu. Dėl atostogų, aišku juokavau. Ką galiu, tą dirbu
Atsakyti
Liniuk, nabagytė, ir nepasisek tu man taip unsure.gif
Šįryt kokią nesąmonė buvo, žiūriu pro vitriną, kažkoks lyg rudas lapas ant mano gražuolės Lydijos žiedo, jūs tik įsivaizduokite, žiedo viršuje šiknius rudas arionas įsitaisęs blink.gif ,kaip jis ten užlipo?? na ir gajūs tie šliužai, pasirodo, aukštalipiai, lyg ir išnaikinau, bet ne, čia tik aš taip galvoju, o jie tyliai pasislėpę savo daro. Gerai, kad neapėdė, gal laiku radau. Vėl reiks šerti moliuskocidais. Blyn, dar gerai, kad žmonių nekandžioja rolleyes.gif
Atsakyti
Liniukai, kaip tu čia taip ? Skamba taip, lyg nuo Everesto būtum kritusi. Na ką bedarysi, turi susitaikyti kaip yra. Kad tik ne blogiau.

Meri, o tavo Lydija aukšta? Svarstau įsigyti, bet nesuprantu kame čia tas jos WOW. Spalva, ūgis ar kas kita. Pas mane pražydo tokia susna iš Maksės už 1,99 pirkta prieš kelis metus. Bliam, kad graži. Žiedynai - tobulas ažūras, krūmas bus aukštas, nes šakos stačios ir nelinksta. Tik veislės nežinau.
Atsakyti
IK, kam Everestas, jei tai puikiai galima tarpdury taip susilaužyt. Tikiuos, nebus kokių komplikacijų. Būna žmonėms ir blogiau.
Sakyk, ar bulves galėsiu sodinti kitais metais tame svogūnų lauke, nėra pavojingas tas užkratas?
Atsakyti
Labas rytas.
Na pagaliau radau senąją versiją.O tai buvau jau išsigandųsi. ax.gif
Liniukai dieve,kuri rankelė? 4u.gif 4u.gif Patikėk būna baisiau.Amžius jau mūsų kauliukams.Dar ir atviras?
Man rugsėjo 10 kompiuterinė,bijau,patikėkite,tempertaūra dar vis žema.Bijau,kad nebūtų liga atsikartojųsi.Dabar dirbu ir galvoje,gal po manęs čia niekam nieko nereikės? ax.gif
Liniukai,gyvenk su mintimi,būna blogiau. 4u.gif
IK,vistiek Tavo pamoka,aukštas pilotažas man. 4u.gif 4u.gif Tos senos vienadienės neužmušamos,man prie prūdo,labai gerai žolė bent neauga.vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Šiandien[/b!], 07:47
Liniuk, Ingrida, laikomės. Įsivaizduoju kokį skausmą Liniukas patyrė. Prieš porą savaičių prispaudžiau dešinės rankos pirštą automobilio durelėmis, skausmas buvo neišpasakytas, dabar nagas juodas. Durelėm netrenkiau, nepatogiai nelygioje vietoje automobilis stovėjo ir durelės norėjo pačios iš inercijos užsidaryti.
Skaitau Jūsų postus apie gėlynus, aš tik senovines vienadienes pažįstu ir kitas tik paprastas gėles, mokyklinės žinios apie chromosomus yra jau išgaravusios. Neturiu supratimo, kas yra gėlė Lydija.
Atsakyti
Lydija tai šluotelinė hortenzija.
Iš Kaimuko, tik pernai pripirktos mano hortenzijos, man viskas naujiena, tai ir wow gaunasi. Tamsus tas mano kiemelis, o jos tarsi saulės spindulėliai. Tiesa, vanilė užpraeitais metais įgyta.
Lydija gal kokių 60cm. Šiaip man patinka, kad jas galima reguliuoti, nes didelių krūmų nenoriu ir net negaliu mažame plotelyje laikyti.
Dabar kylo klausimas ką daryti su Polestar, nesu nieko auginusi vazone per žiemą, rašo, kad ji žiemoja. Man gražu ant staliuko.
Atsakyti
Merginos, sveikatos visoms. Man niekas niekada nebuvo lūžę gyvenime. Ką skaudėjo- tai tik dantis ir kojos raiščiai , kai buvo nutraukti. Ai, dar nagą kojos piršto buvau nusilupusi.

Meri, jei šluotelinė hortenzija, tai žiemos. Gali su vazonu į žemę žiemai įkasti, gali vazoną kokiomis pjuvenomis apžerti. Žodžiu, šaknims šilumos.

Laukiu kūlimo kai[ ant adatų, pusę savaitės kombainas neprivažiuoja. O jei įsilis, bus šakės, Dabar standartinis drėgnumas eitų.
Atsakyti