Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Kaip smagu, baigėmė kūlimus. Lietus aplenkė.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Pas mus tušti sodai verysad.gif, kazkas fb buvo idejes alyvinius po 0,5 eur tai dar spejau nusipirkt 10 kg ir tai tuoj pakele kainapo 1 eur ir neliko ir tokiu ...nušalde viska o šilauogiu but daug buve bet blogai uždengiau sulindo varnenai ir daug suputo, aviečiu užtat yra šiemet labai saldzios skanios matyt ju metai smile.gif, tiesa dar kelios kriaušse kabo rudenines bet pagal tai kokios turetu butu itin mažos...slyvos ant vieno medžio vengrines dar irgi kelios yra jeigu nesukirmis iki vaalgomo laiko smile.gif

prūdas plaukė užtat dabar nespr kodel pajuodo vanduo dvokas nerealus, lelijos vandens geslta lyg but kas ko užpyle...bet nera aplink joikiu lauku dirbamu tiesiog lietaus vanduo ir tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: [b!]Vakar[/b!], 07:24
Labas rytas.
Siūlau visiems,niekas neatvažiuoja.Avietiniai,alyviniai jau į pabaigą,bet dar sočiai,man rinkti.Kriaušės irgi vasarinės,jau baigiai išbyrėti,didžiosios dabar corola,kita nežinau pavadinimo,pats sunokimas.Man tai prasidėjo geltonos abrikosinės slyvos,nėra labai daug,bet man pavalgyti sočiai. ax.gif
Avietės,taip šiemet nemažos,daug vandens gavo.Sodinu po truputi gervuogyną,naują avietyną.Neturėjau vasarinių aviečių.
Rytoj į miestą rododendrų žemės reikia,intelektas rašo raudonoms šilauogėms geriau rododendrų žemė geriau. mirksiukas.gif Tai vazonuose sėdi.
Atsakyti
Skambinu sesei, sako, įsivaizduoji, kažkas į įstiklintą pravertą balkoną įmetė mažą kačiuką unsure.gif Ji pirmame aukšte gyvena. Sako, girdim miaukiant, nesuprantam kas, senos katės namie ant lovos, gerai, kad pažiūrėjo.
Dar tokio dalyko nesu girdėjus, gailina pinigų sterilizacijai ir taip atsikrato prieaugliu. Ale ir sugalvok tu man unsure.gif
Žinoma, laikys tą kačiuką, bet jau bus keturi katinai ir mažos pajamos, kainuos jai. Bet ką daryti, gi ne visi neturi taip sąžinės, juk ruduo ant nosies, darosi vėsu.
Aš pati noriu dar vieno katino, bet mano pantera labai pikto būdo, bijau pjautynių. Ji ir ant manęs būna, kad šnypščia, kanda, kai nagus tvarkau ar konservo nori.
Ką galiu daryti, tik paremti sesę finansiškai.
Tai toks anekdotas.
Atsakyti
Lyžuka, jei prūdas buvo iš krantų išėjęs , tai pakliuvo daug organikos ir pūva. Gal pasikonsultuok , atrodo, kažkaip panaikina tą puvimą. Jei žuvys negaišta, tai supus, nusęs ant dugno ir tiek.
Šiandien darau slyvų kompotą, nors kažkiek. Labai nedaug ant vieno medžio. O Čačanska rania pramečiuoja, kitais metais vęl pusė šakų nulūžinės.

Meri, o tai sesė nenori atiduoti į prieglaudą kačioko?

Šiandien vos pilvas neplyšo iš juoko. Mūsų katė nusileido iš antro aukšto ir guli atsipūtusi laiptų papėdėje. Kaip tik pareina šeimos vyrai plepėdami iš kiemo ir aš įleidau Baskervilį. Sūnus pripuolė paniurkyti savo numylėtinės, pakėlė ją aukštelniką išsirietusią. Čia Baskis užpavydėjo ir puolė katę, o ta įsikabino sūnui į nosį, tiesiog pakibo. Tas iš skausmo išmetė katę, katė ant komodos, aš nuspyriau Baskį. Bet kaip ilgai kraujas bėgo, vos spėjo servetėles dėti. O mane toks durnas juokas suėmė... Kaip tik parvažiavo dukra, klausia, kas broliui į nosį užvažiavo, mol, senai vertėjo. Nusakiau situaciją, abi žvengiame, o vyrai barasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: [b!]Vakar[/b!], 20:30