Reikia hortenzijos ant koto, bet ai, gal jau nebus.
Šiandien kažkuo apsinuodijau, kaip pervažiuota.
Meri va šita Joseros linija tai gera ir kaina ir kokybe

Labas rytas.
Dėkui Lyžuka, kaip tik šiandien ateina sesė pasiimt kačiams paramą, tai nusifotkins sausiaką. Dar pririnkau naudotų geležinių bliūdukų, jei netiks, tai, kai kurį neš skiepyti, paliks bliūdukus Nuarui. Ten sueis. Vistiek aš jau mažiukų katinukų nelaikysiu dėl savo amžiaus ir labai svajoju su savo pantera susenti galutinai. Dar pririnkau mažiems skirtu laižymui skirtų skaniukų, juos perku savai kaip vitaminus.
O tavo kačiukai kambariniai ar išeina po sklypą pavaikštinėti?
Pas sesę, tai eina į įstiklintą balkoną. O mano pantera jau be pavadėlio, kol kas susitvarkom, jei piktnaudžiaus ir artės prie piktos kaimynės cementinės tvoros, bus parišta panelė.
Kaip ir prisikalbėjau, vakar kaip kritau, bet laimei nieks nelūžo ir katė tokia gerietė, nepasinaudojo proga ant tvoros šokti ir pabėgti, o žiūrėjo, kol aš įstengiau atsikelti. Griuvau atbula ant laiptukų, kažkaip tapkės susipainiojo.
O tavo kačiukai kambariniai ar išeina po sklypą pavaikštinėti?
Pas sesę, tai eina į įstiklintą balkoną. O mano pantera jau be pavadėlio, kol kas susitvarkom, jei piktnaudžiaus ir artės prie piktos kaimynės cementinės tvoros, bus parišta panelė.
Kaip ir prisikalbėjau, vakar kaip kritau, bet laimei nieks nelūžo ir katė tokia gerietė, nepasinaudojo proga ant tvoros šokti ir pabėgti, o žiūrėjo, kol aš įstengiau atsikelti. Griuvau atbula ant laiptukų, kažkaip tapkės susipainiojo.
Meri, žiūrėk, kad kokia hematoma neužsiliktų. Kai kritau nuo laiptų, chirurgai peršvietė, kaulai nelūžę ir nuėjo toliau kašį žiūrėti. O man po gero mėnesio teko pjauti supūliavusią hematomą, iki dabar skylė blauzdoje matosi..