Tai va, ir man nekrenta, įsikibę laikosi. Man didysis valgymas pavakary ištinka.
Iš Kaimuko, tu juk dirbanti, daug energijos reik, jei badausi, kas bebus
o ir tiek neprisiauginus lašinio kaip aš. Kai pagalvoju, po pirmo nėštumo, kai išsipučiau, tai vis daugyn daugyn buvo, matai, sudėtingas mano gyvenimas, aš stresą bulkomis išgyvenu, kai kiti kaip tik ne valgo. Ir dabar ramybės neturiu, nes senis velnio neštas ir pamestas. Kaip diena, taip naujiena. O jau norisi dvasinės ramybės.

Labas rytas.
Meri iš mano 4 kaciu tik viena išbega, nes kazkada dukra ipratino su pavadeliu tada pajuto koks gėris tas laukas ir prasmunka per duris, laikem tuo metu 2 antra gatveje nukirto mašina užtat ir saugau kitus, tiesa yra viena specas vardu Birželis kur moka pats atsidaryti užtat lauko durys pas mane visad su raktu 
Meri ir del svorio šaunuole
ir hortenzijos tavo super vis rašai mazas sklypelis bet tai kiek ju esi priauginus

Meri ir del svorio šaunuole

Labas rytas.
Lyžukiuk, dėkui už palaikymą
Svorį tirpdyti labai kančia, nes tenka save kankinti ir net nugalėti.
Norėčiau tokio katino, rankinio, kur daugiausia ant lovos guli ir nesistengia tarp kojų pabėgti į lauką, gal kokio orientalo. Jų labai gražios ausys
Vakar panterai pilvą šukavau, tai gavau gerą porciją nagų su kraujais, perrėžė ranką. Naktį netgi pakartojo, užteko nugarą paglostyt
Šįryt pataikiau, kai žuvys buvo susirinkė pusryčių, nu kokio didumo užaugę botijos, kokios gražios. Kai valau akvą nematau jų, nes būna susislėpę.
Šiaip tai jau mane nervina, prasidėjo svogūninių gėlių pardavimai, blyn viena už kitą gražesnės, uch...

Norėčiau tokio katino, rankinio, kur daugiausia ant lovos guli ir nesistengia tarp kojų pabėgti į lauką, gal kokio orientalo. Jų labai gražios ausys

Vakar panterai pilvą šukavau, tai gavau gerą porciją nagų su kraujais, perrėžė ranką. Naktį netgi pakartojo, užteko nugarą paglostyt

Šįryt pataikiau, kai žuvys buvo susirinkė pusryčių, nu kokio didumo užaugę botijos, kokios gražios. Kai valau akvą nematau jų, nes būna susislėpę.
Šiaip tai jau mane nervina, prasidėjo svogūninių gėlių pardavimai, blyn viena už kitą gražesnės, uch...

Merri gryn toki turiu pagal tavo norius juoduką, nieko jis nenori jokio lauko tik glostymu, grižtu iš bet kur tai pirmas prie duru stovi ir laukia kada bus išglostytas
absoliutus rankinis katinukas

Lyžukiuk, pas sesę visi katinai rankiniai. Kai nuvažiuoju, tai taip ir prabūnu jais apgulus, vienas už kitą meilesnis, ne tai, kad mano pantera nedatroga. Mato, kad man meilės priepuolis, iškart pasitraukia arba įlenda į spintą, kur jai padarytas pabėgimų kampelis. Gal nemokėjau jos išsiauklėti, vienui viena būdavo, kai dirbau, gryždavau po devynių, išeidavau pusę šešių, tiek ji ir tematė mane. Nesuprasi tų katinų. Bet vistiek smagu, nes akys pailsi bežiūrint