Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Kelias dienas neužsukau. Vakarais žolę pjaunu. Susiėdžiau su dukra dėl pjovimo. Ji nuima rinktuvą ir smagiai važinėja taškydama jau didelę žolę. Mol, norėsi -susigrėbsi. O grėbti tai sunkiau nei kas keli ratai tą krepšį iškratyti. Aš visur žole mulčiuoju. Gal drėgmės ir nelaiko, kaip norėtųsi, bet bent jau žolės neauga.
Pas mane Melbos beveik visi obuoliai nukrito. O iš tos obels išspausdavome du bidonus sulčių. Na ir velniop, apsieisime ir be jų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Metame žolę,bandėme rinkti,kruvinas darbas. ax.gif
Gaura nežiemoja,bet tokia gera gėlė žydi visą vasarą.Vieni rašo,kad balta yra peržiemojųsi. ax.gif Gaila,patiko.Sako pasisėja?
Atsakyti
Merri del gomurio dar pamenu mano tėtis irgi žiuredavo į šunų...matyt atėjes nuo seniau šitas "patikrinimas" ant kiek jis teisingas sunku pasakyt mirksiukas.gif

jokiu žoliu nerenku ant traktoriuko dveji peiliai kiek sumulčiuoja tiek užtenka, dažniau nupjaunu kas 4-5 d. neauginu aukštos nera ka ir rinkti...kaimynai pabande su tuo krepšiu lakstyt tada problema kur dėti? Čia turi but ir plotai gelynu ar kazko kito ką reiktų mulčiuoti nes kiek gi kalnu priversi ant krumu keliu? Nu zodziu mes nepraktikuojame bigsmile.gif , o ir nesistengiu padaryt reprezentacine aplinką, ne parkas gi...Nors kai buvom Vilniaus botanikos sode ir tai niežėjo rankos man ten su trimeriu prasilekt biggrin.gif

Ingrida turejau gaurų, gerai žiemojo, gal taviškes kokios vienmetes pakliuvo, nors raso kad kai kurios ju veisles ir daug. megsta išalt, bet pas mane numirko vienais metais rudeni ir kapec ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: [b!]Šiandien[/b!], 08:26
Nežinau kokios pas mane,bet fb paskaičiau,kad ne žiemoja.Gaila. ax.gif
Nusipirkau šiaudų ritinį,manau užteks visur pamulčiuoti.Atvežė į kiemą,ramu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jūs čia apie kokias gaures, jei apie gėles, tai pas mane išnyko, įtariu, kad iššąlo, nes ko joms nykti. Dabar jų vieton snapučio prikišau.
Šiandien labai piktas mano pitbulis, putos nuo pat ryto liejasi laisvai, tai išgėriau raminamų, kad kūnas neraguotų ir sedėsiu sau tyliai su kompu ir katinėliu. Lyg ir ne pilnatis, matyt baigėsi pinigai ir jau alus nesilieja laisvai rolleyes.gif Kai į pykčius nereaguoju, man sveikiau, nes kartais galiu ir pati jį priploti ax.gif
Pas mano katę gomurys juodas.
Tiesa, vėl draugausiu su studentais odontologais, nes kito kelio nematau. Toloka man tos klinikos, bet ką daryti. Susitariau su ketvirtakurse megaite, padarys burnos higieną ir aptarsim kuo man gali padėti. Tuo pačiu bus ir toks išėjimas iš namų.
Atsakyti

Meri,pasitikslinau Gaurė ir Gaura skirtingos gėlės?Apie Gaurą kalbėjome.
Kita savaitė rami ,kol kas nėra užsakymų.Ravėsiu braškes,tvarkysiu gėles. ax.gif Jau taip viskas apleista. blink.gif Reikia sedulą tvarkyti. ax.gif
Atsakyti