Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniukai makalavomės po Tavo rajoną vakar.Tas kaimas kur klausiau,vienas namas vidury laukų.
Tirkšliuose matėme avariją,tiesiog bestovint tenkėsi mašinos.Dvi mašinos susotojo praleisti mergaitės per perėją,iš galo sunkvežimis nepamatė kaip trenkėsi į dvi mašinas iš galo.Gerai mergaitė spėjo pereiti,būtų nunešę.Šlapia šlapia pas jus laukuose. ax.gif
Labai gražiai susitvarkę Papilė,Viekšniai. wub.gif Mano senelių gimtinė. wub.gif
Atsakyti
Ingrida, mano rajoną tik pravažiavai. Nuo Papilės 5 km iki manęs, bet tikrai darbais apsivertę esam, tai ir nekviečiau užsukti.
Buvau pas daktarą, tai nieko blogo nepasakė, esminio gijimo dar nėra, bet pagal jį, viskas gražiai atrodo. Vielas trauks už mėnesio, dar porą mėnesių teks įtvarą nešiot, taip ir naujų sulauksiu biggrin.gif Bet pas jį žmonių daugybė, talonai seniai išdalinti, tai tuos, kurie po operacijų apžiūrai, laukia, kol įspraus į kokį tarpelį. Prieš 9 kaip nuvažiavom, taip po 4 priėjau. Ir po mėnesio bus taip pat, bet reiks vėliau važiuot, vistiek be vakaro neprieisiu.
Renku bulves, gerai,kad kelios veislės sėtos buvo, tai kažkas visiškas šūduks, kažkas pusiau su velniu
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti