Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš ryte vis žiūriu į gėles,dar nenuvirė. ax.gif
Atsakyti
Pas mus ant kalno irgi šalnos dar nebuvo, viskas savo vietose. Dar raganės žydi wub.gif
Susiruošiau pas studentus, danties kanalus perplombuos prieš protezavimą.
Matysiu daug šaunaus jaunimo wub.gif
Oras puikus, prasiblaškysiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Mano raganė kažin ar spės pražysti?Pirmi metai pasodinta,žiedai sukrauti.
Už tai trys kinrožės žydi. wub.gif
Atsakyti
Pas studentus sekėsi ne kaip, abi išsikankinome, k čiortu toks edontologo darbas, nors ir nuskausminta, vistiek strykčiojau nuo adatėlių badymo į danties kanalą. Bliamb, tik vieną kanalą sutvarkė, dar laukia kančių kartas, nes du kanalai. Nekenčiu adatėlių ax.gif Reikia susitvarkyti prieš protezavimą.
Aplankiau Lidl, bet nieko iš gėlių neradau, viržių prikrauta, na neišsilaiko jie, kad ir žemę tinkančią pilu. Be to, kapinėmis atsiduoda blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Išleisiu svečius,išlaistysiu kubilą šiluogėms,gėlėms.Sausa. ax.gif
Atsakyti
Vakar truputį sandėlį aptvarkėme, buvo darbelio.
Kadangi visa buitinė technika užsilenkusi, nepasikentę vaikai supirko. Vaikai išsigando, kad urvine motera tapsiu. Tik pinigus pervedžiau.
Skalbyklę pirmame aukšte jau pajungė, valosi dabar su programa būgnas nuo to smirdančio gumos kvapo. Dabar nereikės lakstyti su skalbiniais į antrą aukštą, nes ten skalbyklė yra, o džiovyklė tai likusi pirmame. Dar indaplovę užsakė. Senosios nėra kaip suremontuoti. Dar reikia šaldytuvą keisti, nesilaiko nustatyta programa, žiauriai viskas įšala.
Atsakyti
Labas rytas.
IK,atsinaujinai?Šaunuolė. wub.gif wub.gif wub.gif
Palytų būtų šilčiau?
Siaubas kaip sausa.Persodinėjau vienadienes,sausa sausa.Kokia durnė tiek prisisiuntė? bigsmile.gif bigsmile.gif
Dar reiktų šiemet susikasti velėną,susisodinti astilbes. ax.gif Kaip dievas duos jėgų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Faina atsinaujinti buitinę techniką, būna, kad viskas veikia, bet jau morališkai pasenę.
Sausoka ir pas mus, bet lieju tik hortenzijas. Norisi, kad žiedai ilgiau džiugintų wub.gif
Šiandien vėl į klinikas pas dantistus... rolleyes.gif
Ingridute, stiprybės tau, kaip nors pailsėdama susodinsi, bet paskui kaip bus gražu.
Su vienadienėms nedraugauju, man per dideli augalai, daug vietos užima jų lapai ir nervina, nes pastoviai apvytę. Kažkaip pas mane tie seni žiedai patys ne visada nukrenta, gal aš nemoku su jomis.
Atsakyti