Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Vakar gryždama iš studentų radau nukainuotų pusė kainos pievagrybių ir taip pasisekė, Dylmair kavos, nukainuota, nes vakumas išėjęs. Visada tą skyrelį apžiūriu, pastebėjau, kad ir iš pažiūros poniutės jo neaplenkia. Nors niekada nežinai, gal tik iš pažiūros poniutės, o iš tikro varguolės. Juk ir senjorai, ypač dirbantys, gali sau leisti mokėti be akcijų ir jiems pensija tik tryjų dienų apsipirkimas.
Visai gerai pasisekė, dantį ištraukė, šiandien jokio skausmo, nieko nekainavo, va tau ir studentė. Sutaupė man pensijos smile.gif
Protezuos rezidentai, nes tipo su kompensacijos nuolaida, tai kitaip negali.
FB mane kačių prieglaudėlėmis užmėtė, visos prašo pinigų, rodo sergančius kenčiančius kačius, negaliu, kaip širdį skauda, bet padėti irgi negaliu... D., kiek išmestų gyvūnėlių. Gal, jei būtų kokia valstybės kompensacija gyvūnų kastracijai, būtų mažiau nelaimėlių.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Meri ,ne ponia esu,betapžiūriu skyrelį irgi.O augalai iš viso pagrindas nukainuotų.Dabar mokvežoje visada grįžtų iki mašinos pilnu vežimėliu.Kartais norisi grįžti dar kartą,jei ne mb pasodintas mašinoje. ax.gif Dabar,kad ir pušelė ant koto,geltonais spygliukais,kainuoja pilna kaina apie 40,nusipirkau už 7.Dabar tiek egzotikos prisiperku,kad net grįžųsi pagal etiketes klausiu DI,kas per augalas?Pasirodo Laropetalum chinense Pipas Red,netinka mūsų žiemoms,pasisodinau į vazoną,kišiu šiltnamin,užklojųs. ax.gif
Atsakyti
Ingridut, aš rašiau apie vienos dienos galiojimo maistą 4u.gif
Kad augalėlius gelbėji, esi šaunuolė wub.gif
Po pensijos važiuosiu į Depa, pilnavidurių tulpių, gal dar ką rasiu nenumatyto.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2025 10 02, 10:08)
Ingridut, aš rašiau apie vienos dienos galiojimo maistą  4u.gif

Aš apie tą patį skyrių irgi rašiau.Mėgstu kokią žuvį paiimti,nebrokiju,brengesnę kokią mėsą. ax.gif
Parsivežiau du abrikosus,Rubin obelį.
Jei reikia namų kvapų,mokvežoje geros kainos.Pripirkau ir dovanoms gerai pridėti ir namukams. mirksiukas.gif
Atsakyti