Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Liniukai, kad greičiau sugytum. 4u.gif
Meri, kaip sugebi juos perlieti ? Taviškis dovanotas kasmet žydi, bet aš amžinai pamiršti liejimą. Sachara pas jį nuolat. O lapus beveik kasmet pamėto, bet ir žydi kasmet.
Man didesnė bėda su kinrožėmis. Žydi žydi, ir staiga pyzt - pamėto lapus. Pradėjome šildymo sezoną ir iškart stresas joms.
Einu miegot, nes buvau svečiuose, o dar snarglys varva, tai akys pačios merkiasi.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Šiandien[/b!], 07:20
oj, adeniumai bijo perlaistymo, jie, kaip kupranugariai, taupo vandenį kaudekse. Sakau, aš iš tų kur liejikai. Kliusteliu vandens ir jiems. Dabar žemai sustačiau, tai atsargiau elgsiuos.
O sanpaulijom kaip patiko vazoniukai su vandens rezervuarais, žydi be perstojo, tas irgi amžinai supūdydavau. O dabar per šniūrą pačios pasilaisto, aš tik stebiu, kad būtų vandens.
Kaupiuosi i Klinikas pas studentus, antrą danties kanalą badys adatėlėmis, vėl abi šokinėsim su būsima odontologe. Seubas unsure.gif , bet kažkaip reikia atkentėti. Labai brangu endodentas, neįperku, tai taip ir tenka būti mokomuoju triušiu. Aišku, absurdas, bet toks gyvenimas senatvėje. Ne aš viena, ateina ir daugiau tokių ubagų. Tas lūžęs dančius viena bėda. Po jo jau prasidės protezavimai.
Atsakyti