Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Man ir miskantai gražu.Dėl vazonų nepatarėja.Vakar kaip tik dairiausi betoninius vazonus,susodinau mažas pušeles,bet jos augs ilgai,nebus vaizdo.Tai dabar glvoju ,gal jas susodinti į vazonus? ax.gif
Vakar parsitempėme dvi dideles smaragdines tujas,virš dviejų metrų.Brangios,vakar suradau dvimetrines Ukmergės rajone,laukiu kada atrašys?Čia ir kaina dvigubai mažesnė.Reikia prie naujo namuko uždengti dalį terasos. ax.gif
Atsakyti
Miskantai aukštesni ten kur zadu sodinti netiks, užstos vaizda man smile.gif beje turiu ir jų mirksiukas.gif

Ingrida, zinau kas sodinat i tokius betoninius ir pan tai i vidu deda dar plonesnio putu polistirolo tada taip neperšala šaknys o ir žiemos gi pas mus jau -20 ne kasmet būna ...maciau pas vienus tos eglutes conica susodinta grazu smile.gif tai jeigu vazono dydis leidzia drąsiai gali bandyt taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: [b!]Šiandien[/b!], 08:13
QUOTE(Lyžuka @ 2025 10 28, 07:45)
bet tai vistiek prastai nuskausmina...gi kiek žinau implantus į kaula irgi be narkozes deda ten jau niekas neatlaikytu manau, man tik yra varžta į šaknis sukę tai tik tas ūžimas ir spaudimo jausmas toks l nemalonus, atrodo galva nulėks į šoną  mirksiukas.gif

gal, kad ilgai krapštosi ir nustoja vaistai veikti? žinai, gi mokosi vaikai, nieko tokio, bet.. ax.gif
Man labai gražu tos aukštos žolės wub.gif Vieną kartą kažkokią bordavą buvau pirkus, bet pavasarį taip ir neatsigavo, dabar jaučiu praradimo baimę, kad vėl pasikartos.
Reikia dovanų patalynės užvalkalų, ale kur geresnė kokybė, tai ir atitinkamos kainos, kur jūs perkat? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2025 10 28, 10:48)
gal, kad ilgai krapštosi ir nustoja vaistai veikti? žinai, gi mokosi vaikai, nieko tokio, bet.. ax.gif
Man labai gražu tos aukštos žolės  wub.gif  Vieną kartą kažkokią bordavą buvau pirkus, bet pavasarį taip ir neatsigavo, dabar jaučiu praradimo baimę, kad vėl pasikartos.
Reikia dovanų patalynės užvalkalų, ale kur geresnė kokybė, tai ir atitinkamos kainos, kur jūs perkat?  unsure.gif

ziurint kokia kaina nori pirkti, man asmeniškai labai turku pasiteisinus patalyne bet kaina irgi nebloga,ilgai laukti tenka kol atsiuncia iš lt nostra paziurek turbut kokybės ir kainos santykis pats geriausias yra ten.
Atsakyti
Lyžuka, klysti. Implantus suka su galingu nuskausminimu, kai kam siūlo net užmigdymą. Procedūra ilga, man tris suko gal pusantros valandos, vis papildydami nuskausminimą. Nors kai gale jau siuvo, jaučiau ir vos ne spardytis pradėjau. Tik paskui, kai jau reikėjo pagamintus priveržti, man skaudėjo. Bet neleidau nuskausminti, nes tas skausmas po kelių minučių praeina, o kai įduria, tai toje vietoje man kelias dienas skauda. Gydytoja iš proto ėjo. Ach och, aš taip nepratus, niekas taip nedaro, visi prašo nuskausminimo... biggrin.gif

Patalynę perku iš Rustilės, labai puiki kokybė. Stora drobė, nesitraukia, gerai lyginasi. Internetu nusiperki, atsiunčia.

Ingrida, pasirodyk kur nors naują namuką.
Atsakyti