Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Vakar rašiau, bet SM neleido išsaugoti, tad Iš Kaimuko, su praėjusiu 4u.gif
Kaupiuosi svogūninių gėlių sodinimui, kitą savaitę rodo lietus, o ir turėsiu lakstymo pas daktarus.
Dar kažkaip reikia akvą iškuopti. Vakar radau nugaišusį sidabrinį skaliarą. Nesuprantu dėl ko, bet gamtos atranka, nieko negali įtakoti. Yra kaip yra.
Ir katė naktį viduriavo, net paklodę ištepė nabagė.
Labai saulės trūksta, jos tiek mažai, vis tas aptrauktas cepelininis dangus.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Apipešiojau abu savo kiemus, bet nė velnio nepabaigiau. Negaliu galvą nuleidus dirbti. Vakar tai aplamai gerai nusivožiau, abu kelienai mėlyni, dar ir pirštus skauda, nes atsirėmiau į trinkeles. Priekiniame kiemelyje sukišau svogūnines gėles, bet kitame nedaėjau iki jų. Labai strėnos skausmingos ir nenoriu gert nuo skausmo. Gali būti, kad ryt teks vaistų paimt, nes iki klinikos kol nusigausiu per du autobusus rolleyes.gif
Galvoju ir bijūnus iškarpyti, jau pajuodę lapai, paskum pavasarį bus lengviau, nes būna, kaip duoda šiluma, o dar netvarkyti.
Bože, dar rožės laukia, lapai nė negalvoja kristi. Svarbu ramunes pasodinau. Nesisekė su sėklomis, tai visą vazoną pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2025 11 05, 10:24)
nu tos varnos pasiutusios  biggrin.gif  Saugau savo katę nuo jų, nes taip įkyriai nuo stogo stebi ir atrodo, kad pasiruošusios pulti.
O man geras buvo, kai ėjau į depą, viena bandė ant galvos nutūpti, galvoju, kas čia mano galvai, gerai, kad nagų nesuleido, paskui sekė iki durų.
Vyras juokiasi, sako, kitą kart žinosi, kai važiuosi į depą, įsidėsi bulkos  lotuliukas.gif

matyt jaučia kad myli gyvūniją wub.gif

tujos gerai kaip uždanga, visus metus žalia siena, jokiu lapu nešiukšlina, bet šaknys kokio ilgumo unsure.gif , gerai jei kaimynai nesigilina į tai plius karpyt valyt karta į sezona būtina kad atrodytu normaliai neišpliktu,,,zodziu yra ka veikti pas mane +/- 150 m ilgio gyvatvore tai nevalyta dar ...žinau kad blogai verysad.gif vien už karpyma ir tai dar cia papigiai sumoku apie 150-160eur kiti už tiek neitu viršus ir čiut kazkiek palygina šonus...aukštis apie 1,8 vietom 2 m nes reljefas nelygus, plotis jau kai kur 1 m nu ten yra ka veikti..pas vienus fb paklausiau tai 30 eur val vienam zmogui dirba dveise..tai kai primečiau biggrin.gif, tada vel kur tas atliekas det....zodziu kitam gyvenime dar gerai pagalvosiu ar jas verta sodinti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: [b!]Šiandien[/b!], 08:02
Labas rytas.
Lyžuka,čia smaragdinės tujos pas Tave?Valau pavasarį.Dar nelyginu viršaus,tegul dar auga į viršų.Šonai irgi netrukdo dar purios,vietos yra.Pas mane 100 virš dviejų metrų,noriu,kad dar būtų aukštesnės.200 pasodintų dar mažiukių.Kad tik nenupurkštų kokios stirnos neišrautų. ax.gif
Kitame sklype apie 40 pasodinau gold tujų palei kelią,šiek tiek spalvų. Reiktų dar dapirkti pavasarį,trūksta iki keliuko. ax.gif
Atsakyti
Taip Ingrida, bet maniškems apie 20 m tai per laiką šonines šakos apsvyra kai kurios, ypac jeigu šlapio sniego daug gauna, išskečia tada tują verysad.gif, tos geltonos pas mane nuo gatves visas ilgis skylpo, padarema klaida kad savo laiku nepradejom tvarkinga šonus patrumpinti o tai dabar išiskete bile kiek vidurys nupliko, aišku kur laisvai gal ir gerai atrodytu, bet gyvenvieteje kai vieta ribota sklypo ribos yra t.t. jo ne tinka... beje tos geltonos irgi nuo gausaus šlapio sniego taip yra nukenteje...kad oje...naktį prisinigo ir iš karto užšalo, prilipo tas sniegas išvartė į šons tada bile kaip atrode tragedija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: [b!]Šiandien[/b!], 09:51
O aš tujų nevalau. Maniškės ne ištisine siena nuo gatvės, o kas 1,5 m bokštai. Nei plinka, nei ką. Smaragdai. Nuo kaimynės ištisinė, bet nuo mūsų pusės neplinka. O nuo kaimynės už metro dar kalninės pušys, tai baisus stelbimas ir pavėsis ten joms. Gal reikės lapų pūtiką įsigyti ir pravalyti. Jei laiko bus.

Vakar rožes pradėjau karpyti. Nes uždengti žiemai tokio dydžio nė pro kur.
Atsakyti