Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Šįvakar Kaunas bus pirmasis, kuris įžiebs miesto eglutę ir pradės kalėdų maratoną wub.gif
Papuošimai superiniai, ne veltui Rimienės stebuklas. Visada žiūriu jos laidas.
Klaipėdos eglei tie kaspinai ne labai. Gal būtų mažesni ar kaip?
Smagiausia, kad kur pernai toje aikštėje buvo eglė, bus ledo čiuožykla. Ot, vaikams pramoga. Gal nemokama?
Taigi, norim ar ne ateis tos kalėdos, svarbu jų sulaukti ax.gif
Man nepasiteisino eleborai, visi trys išnyko unsure.gif
Atsakyti
Ingrida, sausį bus 10, bet toks dar labai vaikas. Mamyčiukas biggrin.gif
Tai žinia, savam versle turi daryt, kas priklauso.
Atsakyti

Sūnus išlėkė į Kauno miesto eglės įžiebimą Lyg tai su kažkuo.. wub.gif O pirštines pamiršo. Sąla žiauriai, gal mieste nesijaus.
Dukra su žentu į miestą išzyliojo. Paprašiau parvežti picą, nes labai tingiu ką nors gaminti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 22 lapkričio 2025 - 18:29
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniukai,koks jau didelis? wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2025 11 21, 18:43)
Atsinešiau dėžutę pavadinimą užrašyti.Man pūslei labai padėjo žolinės tabletės Canephron.Tokias gal Sapniuk geri?Jau mieste Sapniuk gyveni? 4u.gif Ar Kupiškyje dar?
Labai sušąlau šiandien lauke.Dar tik pradedu atšilti. mirksiukas.gif

tai tas ir gersiu ax.gif Mes jau Panevezy antras menuo.

Labas visoms ir bukim sveikos 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Man po mano ligos,su spinduliavimu nudegino aplink pūslę,pasidarė labai jautri. ax.gif
O Sapniuk,gal Depe susitiksime? mirksiukas.gif
Atsakyti
o jej Ingridute 4u.gif Prie visų bėdų dar prisidėjo. Labai nemaloni situacija.

Man šiandien keis vaistus, labai bijau, nes turėsiu pati susileisti į pilvą.
Aš ir taip bijau adatų, net įsidurti į pirštą man stresas, nes esu iš bailiukų nuo vaikystės. Ne insulinas, bet vistiek nemalonu. Endokrinologė paskyrė. Labai pasisekė, kaip tai aklai vištai grūdas, papuoliau pas žmogišką, ne tai, pas kurią buvau prieš tris metus ir kuri jau nuo visko pervargusi ir nekenčia savo darbo ir ligonių.
Pasirodo, būna ir žmogiškų gydytojų. Tada taip mane išbalansavo, net mano Šeimos daktarę į šuns dienas išdėjo, nes matai kartu anksčiau dirbo.
Atsakyti
Labas

Depe mes daznai, nes maniskiui vis ko nors isireikia bigsmile.gif Mano klava musiau trupiniu prikritus, reik raides spaust is jegos rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Šiąnakt gavome pirmojo sniego tik smile.gif...Menka beda as jo aplamai nenoriu verysad.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2025 11 24, 11:04)
Labas

Depe mes daznai, nes maniskiui vis ko nors isireikia bigsmile.gif Mano klava musiau trupiniu  prikritus, reik raides spaust is jegos rolleyes.gif

Tai,kai tik mieste,tai taip ir Depe.Bet šiandien taip patiko Senukuose,nereikia gaudyti pardavėjų po parduotuvę,viską paaiškina. wub.gif
Mes praktiškai ir nebe važiuojame į miestą.Atvžiuojame aplinkiniu keliu iš karto Depas,mokveža,Babilonas,Lidlas,maxima.Viskas vietoje. mirksiukas.gif Ko į tą miestą ir grūstis?
Pas mane irgi praleidinėja,valgant gi rašau.
Atsakyti