Meri, gal tau nepatiks mano nuomonė, bet.. Manau, kad prieglaudos - gan patogus biznis, kaip ir visos tos privačios VŠĮ. Dar labai geras biznis veterinarams. Kad tik gyvūnus priglaustų, kastruotų, sterilizuotų , paskui atiduotų į gerus namus- viskas gerai. Bet atsiveža kokį pusiau dvesiantį šunį ar katę ir vietoje to, kad humaniškai nutraukti jo kančias daromos brangios operacijos, tyrimai. Ir kokia galutinė baigtis ? Tokio gyvūno nelabai kas nori. Nes tai gydymas ir milžiniškos išlaidos jį priglaudusiam žmogui. Vietoje tokio gyvūno jis galėtų paimti sveiką draugelį ir prieglaudoje sumažėtų augintinių.
Nereikia būti aiškiaregiu, kad suprasti , kur keliauja aukojami pinigai. Direktorė- steigėja su riebiu atlyginimu ir pulkas savanorių už dyką.
Dar atskiras pragaro katilas laukia veisėjų, kurie kvėšiems žmogeliams įteigia, kad tokia ar kitokia veislė - tai jau žingsnis socialiniais laiptais į viršų.
Mano visi turėti ir turimi šunys ir katės yra priglaustukai. Visi mylimi , bet visada priimdavau sprendimą migdyti, kai jiems gyvenimas tapdavo kančia.

Labas rytas.
Man yra leidę vaistus į pilvą,kai gydžiausi nuo savo ligos.Nuo chemijos trukdavao ,dabar nepasakysiu pavadinimo kažko kraujyje,tai leisdavo į pilvą.Ten tokio plonumo adata,net nepjausdavau dūrio savo riebaluose.
O sako vaikščioti daug reikia.Vaikštau dabar tikrai daug.Tai pradėjau jausti,turinti klubą.Peršvietė,antra stadija,trečią jau operuoja.Suprantu mb daug laipiojo iš duobės,mašinas remontuodamas.Bet man iš kur susidėvėjo?
na taip, Iš Kaimuko, bet čia gal daugiau Lyžuka pakomentuotų apie prieglaudas kas ir kaip.
Aš už kančių nutraukimą ir eutanaziją ne tik gyvūnams, bet ir žmonėms.
Net kunigėlis sakė, gyvūnai neturi kentėti, bet štai žmogus yra kas kita. Ką turėjo omenyje, neaiškino. Jau esu kažkada apie tai rašius.
Šalta namuos, laukiu kol pakurs.
Pfu pfu, kol kas gerai tie vaistai
Aš už kančių nutraukimą ir eutanaziją ne tik gyvūnams, bet ir žmonėms.
Net kunigėlis sakė, gyvūnai neturi kentėti, bet štai žmogus yra kas kita. Ką turėjo omenyje, neaiškino. Jau esu kažkada apie tai rašius.
Šalta namuos, laukiu kol pakurs.
Pfu pfu, kol kas gerai tie vaistai