Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Taip ir pagalvojau IK,kad Tavo kolega mirė?Staigiai?Liga?Įdomus vardas.Tegul lengva žemelė jai.Nuotraukose tokia sveika moteriškė atrodo.
Atsakyti
Ingrida, žaibiškai liga paguldė. Prieš gerą mėnesį dar pas mane mytą organizavo, smagiai pasibuvome visi. Sveikutėlė atrodė.

Pagaliau šiandien pabaigiau brokolių derlių doroti. Susišaldžiau dar kibirą. Kas liko, sugalvojau šaldyti jau sublenderiuotą tyrę, dar pridėjau vasarą šaldytų krapų- svogūno laiškų turės, sviesto. Tai vakarienei kokį litrą patvarkėme, labai jau skanu buvo. Palikau rytdienai prie keptos anties, o dar kelis maišelius sukišau į šaldiklį.

Dabar kuo toliau, tuo labiau tingėju ( ne, gal ir nėra tikslesnio žodžio). Pradėjau ruošti mėsos paruoštukus. Savaitgalį nusiperku kokius 3 kg kumpio, porą kg vištienos krūtinėlių. Traukiu mėsmalę, permalu viską su česnakais, svogūnais. Pasidarau faršą ir darausi visokius gaminius. A la Kijevo kotletus su sūrio ar slyvų įdaru, su krapų- svogūnų įdaru. Lizdelius su grybais ar morkomis ir sūriu. Frikadelių. Susišaldau. O paskui tik atšyla kiek ir iškart į orkaitę, Arba kokius frikadelius su daržovėmis iš šaldiklio paverčiu tiršta sriuba ar troškiniu. Nereikia kasdien taukuotų bliūdų plauti ir greita, patogu.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2025 12 05, 21:04)

Dabar kuo toliau, tuo labiau tingėju ( ne, gal ir nėra tikslesnio žodžio). Pradėjau ruošti mėsos paruoštukus. Savaitgalį nusiperku kokius 3 kg kumpio, porą kg vištienos krūtinėlių. Traukiu mėsmalę, permalu viską su česnakais, svogūnais. Pasidarau faršą ir darausi visokius gaminius. A la Kijevo kotletus su sūrio ar slyvų įdaru, su krapų- svogūnų įdaru. Lizdelius su grybais ar morkomis ir sūriu. Frikadelių. Susišaldau. O paskui tik atšyla kiek ir iškart į orkaitę, Arba kokius frikadelius su daržovėmis iš šaldiklio paverčiu tiršta sriuba ar troškiniu. Nereikia kasdien taukuotų bliūdų plauti ir greita, patogu.

Apsiseilėjau,beskaitydama. bigsmile.gif Man čia kosmosas.
Aš net šiemet brandinto pyrago nekepu,užsisakiau jau.Pažystama paskambino šiandien nekepk meduolių,nevark,aš prikespiu.Tai ką liks tik kūčiukai ir važiuoju kalėdų ir kūčių pas sūniuką švęsti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Koks rytas, su gera turkiška kava ir gerais ledais wub.gif
Kaupiuosi, bandysiu akvos filtrą ardyt, plaut, jau netraukia. Gal nebus nervų gadinimas? Nado, fedia, nado, kaip seniau sakydavom, pats neišsivalys ax.gif
Paskum dar eleborą reik kur nors įkišti, Rimi tokį neblogą krūmelį nugriebiau. Gal ketvirtas kartas nemeluos?
Bet prieš viską, dar katytei skaniuką reikia duot bigsmile.gif
Atsakyti
Meri, tik neįgilink eleboro, jie to nemėgsta . Ir pavėsyje tupdyk. Man pernai vėjas grikių mulču užnešė kero vidų, tai net nežydėjo. Šiemet atkapsčiau, lyg tai keli žiedai keliasi.
Apėjome su šunėkais gėlynus šiandien. Bliamba, šviežiai sodintų rožių pumpurai ruošiasi sprogti. Greičiau pašaltų, apvožčiau su vazonikais bent.

Ingrida, šimtą metų pyragų nekepiau. Bet atvežė pirkėjų firma kalėdinių dovanų visokių valgomų. Tarp jų ir visokių gatavų paruoštukų miltinių. Sugalvojau , kad reikia braunį išsikepti. Gavosi be galo saldi lipni šlykštynė. Man žiauriai per saldu. Pati kepu šokoladinį keksą, ten visai kitas reikalas. Dar pridedu visokių razinų, džiovintų vaisių.
Kas čia pasidarė, kad visai netoleruoju cukraus.
Atsakyti
Labas rytas.
Man aplamai kojas išbėrė,ar nuo antibiotikų ar nuo mandarinų? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ačiū Iš Kaimuko 4u.gif
Jau maniau, kad kompui amen, vistik dešimt metų laiko, bet žento auksinės rankos pataisė wub.gif Buvau sunerimus, nes kompe visi mokesčiai, bankas ir visa kita. Telefe tiek nesutalpinciau, o ir nepatogu būtų. Yra, kur ir prisijungimo duomenų nepamenu,tiesiai jungiuosi unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti