Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Ne labas, o atsikasimo iš pusnių rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
-19 ryte.Reikia iki Ramygalos nuvažiuoti,pasiimti siuntinį.Nusipirkau merginos aliejaus presą,spausime.Turėsiu ką veikti bent. ax.gif
Užšąlo name vanduo šulinyje.Vasarą reikės apsukti elektriniu laidu vistiktai vamzdį,dabar nelysi gi į šulinį.Va namukuose,gerai kaitina kol kas vamzdžius tfu tfu.Bijau savaitgalį,kad tik neužšaltų vanduo namukuose.Kubilo tik šiandien reikės.Rytoj abu namukai be kubilo,nors bent. mirksiukas.gif
Vaikai visi trys šiltuose kraštuose,leidžia dienas,laiku pabėgo,kai tokia žiema. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
aga, rytas minus 17ka, Šiemet jau neis malkų pataupyt, kaip pernai. Gerai, kad pilna malkinė.
Vyras sakė sniegas, po juo ledas unsure.gif
Vakar stipriai katė ranką sukandžiojo. Matyt ir jai pilnatis veikė. Puolė su šnypštimu, net nežinau už ką, ramiai savo indų serialus žiūrėjau. Dabar ir glostyti bijau, bet elgiasi lyg niekur nieko, guli šalia. Kaip veisėjas patarė, bausim, mažiau konservų gaus, gal susipras. Sakė šitos katės ne kvailos.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2026 01 30, 09:36)

Vakar stipriai katė ranką sukandžiojo. Matyt ir jai pilnatis veikė.

Meri,tai,kad dar ne pilnatisVakar važiavome į miestą,net dieną matėsi mėnulis,tik pilnėja dar. ax.gif
Atsakyti
Nežinau, pas mane ant kalno pilnatį mačiau su ryškiomis žvaigždėmis.
Šiandien panelytė lyg niekur nieko glaustosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2026 01 30, 11:32)
Nežinau, pas mane ant kalno pilnatį mačiau su ryškiomis žvaigždėmis.
Šiandien panelytė lyg niekur nieko glaustosi  bigsmile.gif

Vadinasi pas mus skirtingi mėnuliai? biggrin.gif mirksiukas.gif Vasario 2 stos pilnatis.
Oi žvaigždžių pilnas dangus,mano svečiams gražu sėdėti karštame kubile ir žiūrėti į dangų. wub.gif
Atsakyti
Nagi mergos, kas per intrigos. Va, kaip tik dar šviesu, o mėnulis matosi. Na, tokia pilnatis be vieno žanduko.
Meri, o katei negalima užtvoti už tokius darbelius ?
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2026 01 30, 16:27)
Meri, o katei negalima užtvoti už tokius darbelius ?

nėra prasmės, gi ne šuo, nesupras. Ne katė, o visa kobra unsure.gif Niekur nedingsi, vistiek mano.
Atsakyti
Aina peklon tokie šalčiai blink.gif Man kaip tik reabilitacija praėjusią savaitę, šią ir dar kitą. Antradienį prisnigo tiek, kad negalėjom išvažiuot, reikėjo atsistumdyt, šiandien kuras užšalo, pradėjom važiuot ir grįžom šiaip ne taip. Normalūs žmonės per tokius šalčius sėdėtų namie šiltai.
Atsakyti
Liniukai,o kaip rankelė aplamai atsigauna? 4u.gif 4u.gif

Aš vakar mamai net nuvežiau maisto maišą ir liepiau sėdėti namie,virtis šaltieną. mirksiukas.gif

Apsirūpinome irgi maistu,galime ramiai sėdėti namie.Tik svečius priiminėti.Perkaitainau kubilą šiandien iki +52,tai atsistojųsi vėsinau su burbuliatoriumi.Nes purkštukai pradžioje buvo užšąlę.Dabar liepiau svečiams atidaryti ir laikyti atidariųs,atvės.Jau išeinant rodė +48.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2026 01 30, 19:42)
Liniukai,o kaip rankelė aplamai atsigauna? 4u.gif  4u.gif

.

Palyginti, kokia buvo pradžioj ir dabar, tai progresas, aišku, yra. Tikiuosi, kad išmankštinsiu dar, nes iki norimo rezultato dar yra ką veikti. Bet jau galiu beveik viską pasidaryt
Atsakyti