Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Savo kobruniui užsakiau maistelio, o je, kiek ji man kainuoja blink.gif , ne veltui atsilygina aštriais zubais.
Kitą savaitę ir aš būsiu zubuota, žadėjo jau baigti. Taip būdavo biski toks šioks išėjimas iš namų, dabar reiks jau specialiai išeidinėti, kad nenuprotėčiau nuo senio kalbų ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Meri,o Tu nemaitini kurjerių?Taip dažnai užsakinėdama maistelį katinui?Ne geriau didesnį kiekį?

Man vakar kurjeris derėjosi,kad tik man reikia atvežti toje pusėje.Gal galima kam perduoti Ramygaloje,gal mieste būsite.Sakau mes ką tik iš miesto,skubėjome namo,kad jis atvažiuos.Išsiderėjo šiandien atvežti,pagailėjau.O vakar galėjau jau spausti aliejų. blink.gif
-21 bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Man nemokamai kurjeris iš PET24. Sakausi kartą mėnesyje. Pripratau prie tos pardės, visada bųdavo su jais viskas tvarkoje. Čia tik kurjeriai pradėjo savo tvarką įvedinėti. Ir katė bet ko nevalgo, jautrus skrandukas, tuoj viduriuoja. Valgo ji tik su letenėle, paštetai jai irgi netinka. Prikrato aplink bliūdą, vieni nuostoliai.
Gavau žinutę, gal atveš į namus, nesumes į paštomatą. Prie mūsų nėra paštomato, reiktų autobuso.
Atsakyti
O man su kurjeriais kaip tik nepatinka, nebent ką labai didelio ir sunkaus. Vis tiek kasdien po kelis kartus į miestą kas nors važiuoja. O iš Pigu.lt tai tik iš parduotuvės tiesiai pasiimu. Kada čia sugalvojau šepečius šunims šukuoti. Vakare apie 21 val užsakiau, ryte apie 10 jau galima buvo pasiimti.

Gerai, kad pas mus ne tik oras- vanduo, bet ir malkinis katilas, ir židinys. Jei dingtų elektra, nesušaltume.
Atsakyti