O aš visokių ten klasikų po truputį panaikinau, Neįdomūs ir neskaitomi tiesiog. Nusiperku norimų. Yra toks portalas Sena.lt , ten galima popigiai knygų nusipirkti arba parduoti.
Rūbus nuolat į konteinerį nuvežu. Bet dabar sėdžiu Temu ir prisikroviau į krepšį gal už 500 euriukų. Bet reikia vasarai medvilninių marškinėlių, džinsų, kokios suknelės. Dar dukros vestuvės, tai bent dvejų išeiginių suknelių reikia, švarkelio kokio. Kasdien iš to krepšio pramėtau kažką, kad išsigryninti norus.

Labas rytas.
Jo Temu kokie marškinėliai fainūs būna.Aš dabar keičiu pagavėles pagal metų laikus.Laukiu Valentino dienai,velykoms.Laukiu Valentino dienai visokius dzinguliukus.
Visokius buteliukus siunčiuosi aliejui.Ten kai įlendi,vis kažką randi.

Labas rytas.
Pastebėjote Temu atsirado marškinėliai su lietuviškais užrašais?
Sveikos 
Gal jau paskutiniai šalčiai šią žiemą
pas mus ryte -23 
Dėl makulatūrų, as dali knygų išvežiau į biblioteką nzn gal po 100 m ir bus vertingos, gal ne pasilikau tik kas man šiandien aktualu ..nu namai ne muziejus ir tuo labiau ne fondai kazkokie ar sandėliai ką čia gali nuspėti kas ką pradės vertinti po keliu ar keliolikos metų...tiesa visas kulinarines, mezgimo turiu dar
netgi žurnalus surištus 'Virtuve"
irgi turiu pasilikus
Dar galvoju Bieliausko romanus išvezt
Gal jau paskutiniai šalčiai šią žiemą
Dėl makulatūrų, as dali knygų išvežiau į biblioteką nzn gal po 100 m ir bus vertingos, gal ne pasilikau tik kas man šiandien aktualu ..nu namai ne muziejus ir tuo labiau ne fondai kazkokie ar sandėliai ką čia gali nuspėti kas ką pradės vertinti po keliu ar keliolikos metų...tiesa visas kulinarines, mezgimo turiu dar