Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

O aš visokių ten klasikų po truputį panaikinau, Neįdomūs ir neskaitomi tiesiog. Nusiperku norimų. Yra toks portalas Sena.lt , ten galima popigiai knygų nusipirkti arba parduoti.

Rūbus nuolat į konteinerį nuvežu. Bet dabar sėdžiu Temu ir prisikroviau į krepšį gal už 500 euriukų. Bet reikia vasarai medvilninių marškinėlių, džinsų, kokios suknelės. Dar dukros vestuvės, tai bent dvejų išeiginių suknelių reikia, švarkelio kokio. Kasdien iš to krepšio pramėtau kažką, kad išsigryninti norus.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jo Temu kokie marškinėliai fainūs būna.Aš dabar keičiu pagavėles pagal metų laikus.Laukiu Valentino dienai,velykoms.Laukiu Valentino dienai visokius dzinguliukus.
Visokius buteliukus siunčiuosi aliejui.Ten kai įlendi,vis kažką randi. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Pastebėjote Temu atsirado marškinėliai su lietuviškais užrašais? bigsmile.gif Bet tokie geri šūkiai.Vakar užsakiau mamai-močiutei marškinėlius prie dovanos gimtadieniui. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gal jau paskutiniai šalčiai šią žiemą smile.gif pas mus ryte -23 verysad.gif

Dėl makulatūrų, as dali knygų išvežiau į biblioteką nzn gal po 100 m ir bus vertingos, gal ne pasilikau tik kas man šiandien aktualu ..nu namai ne muziejus ir tuo labiau ne fondai kazkokie ar sandėliai ką čia gali nuspėti kas ką pradės vertinti po keliu ar keliolikos metų...tiesa visas kulinarines, mezgimo turiu dar smile.gif netgi žurnalus surištus 'Virtuve" smile.gif irgi turiu pasilikus mirksiukas.gif Dar galvoju Bieliausko romanus išvezt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 10 vasario 2026 - 09:07
Tai mūsų laikais nebuvo tų knygų, stverdavom ką gaudavom. Virimo, mezgimo, siuvimo knygos ilgai neužsibūdavo lentynose.
Buvau pas dantistę, koreguoja plokšteles, sakė, teks truputį pavaikščioti. O jau niekur nesinori eiti.
Atsakyti
Labas rytas.
Na mezgimo žurnalų niekam neatiduosiu.Ir vakar nusipirkau Vereną.Vis dar perku.Senovinis aš žmogus turiu megzti iš popierinio varianto.Kai reikia ką megzti,vartau žurnalus.Ir dabar mažajai megu iš žurnalo pynes,pgal brėžinį.

Lyžuka,mačiau kalbėjai apie sėklas.Man tai kosmosas darosi ir su medeliais.Piūrėjau kainas,taip pabrango viskas.Man šiemet reikia dviejų persikų,palikta vieta .Įdomu daigai kiek kainuos šiemet?
Atsakyti
Aš tai pirkdavau Burda plius ir pagal jų iškarpas siudavausi, tai tos mados pas mus po penkių metų tik ateidavo. Bet dabar jau viskas kitaip, nėra prieš ką palenktyniauti, nes nlb kur išeinu ir tai daugiausia su kelnėmis. Kai išėjau į pensiją, viskas taip susivartė. Būtų leidus sveikata, būčiau dar padirbėjus. Einu beveik nelenkdama kojų, nes kelienai skausmingi, nugara kol nuo ryto išsitiesina..., visa skausmuose. Ne visiems tokia senatvė ir ačiū dievui.
Galvoju iš Ali mocheros pasipirkti, gal ką pamegzčiau.
Atsakyti
Labas rytas.
Meri,aš iš Temu siunčiuosi siūlus merino.Mohera nesužavėjo.Dabar dukrai mezgu moherą dedu su merinu.
Atsakyti
Ingridut, o merino ant nuogo kūno nesikandžioja? Mano labai pajautrinta oda.
Jau kaip susipainiojau, penktadienio vaistus ozempic susileidau į pilvą šiandien. O vakar aplamai buvo labai silpna, žiauriai pykino, pamatuoju, cukrus tik trys. Dar tokio mažo niekad neturėjau. O taip nežinotum, susileistum insuliną ir būtų koma. Gerai, kad dar geriu tabletes. Na jų daug, būna tų pačių ir du kart išgeriu..., paskui stebiuosi kaip ne vienodai baiginėjasi.
Dantų protezai neskauda, bet žiauriai erzina. Ryt paskirta korekcija, gal paskutinį kartą. Šiaip neblogai padarė, tik priekiniai dantys arkliniai, nu primena arklio.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2026 02 10, 16:29)
Tai mūsų laikais nebuvo tų knygų, stverdavom ką gaudavom. Virimo, mezgimo, siuvimo knygos ilgai neužsibūdavo lentynose.
Buvau pas dantistę, koreguoja plokšteles, sakė, teks truputį pavaikščioti. O jau niekur nesinori eiti.

tai kad aplamai tokias knygas tik iš po prekystalio gaut buvo įmnaoma, dar pamenu itin populiarus ir deficitiniai buvo visokie nuotraukų albumai smile.gif, žodziu buvo vertinamas spausdintas žodis o dabar viskas kompuose, internete virtualios parodos muziejai smile.gif, DI smile.gif aš pati aną kart derinausi virtuve pagal DI tai idomiai kartais supranta ko noriu kartais pievas pasiūlo biggrin.gif

Man dvieju hortenziju reikia šuo apsuko pavadžiu ir išlupo su visam galvojau gal atsigaus ...deja...dabar gailiuosi kad iš lenku rudeni neatsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: [b!]Šiandien[/b!], 10:07
Aš labai noriu Metalica hortenzijos, bet va, bėda, neįsivaizduoju kur įkišiu, bet labai noriu.
Atsakyti
Merri kuom ji ypatinga?
Aš tai noriu Magical Mont Blanc nes tokios ir augo ten smile.gif Pernai dar bandžiau dauginti pagal rekomendacijas tai viena šakele tik prigijo i rudeni ir ta pati nusibaige tai supratau kad tokiems žaidimams neturiu ir laiko nei noro aš mirksiukas.gif
Atsakyti