Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Nežinau, kompaktiška, gražūs įdomūs žiedai...
Su dauginimais ir ne man, neturiu geros rankos, anei geros akies. Ir aplamai mano akys ne tikros. Jei ne lęšiai, būčiau akla, kaip baisu. Akių gydytoja sakė, kad būna dar ir antrinė katarakta. Bet laikas ir medicina nestovi vietoje, viskas žengia pirmyn.
Vakar prigaminau valgyti, užteks ir šiandienai, tad laisvė papūgoms. Atsibodo seniui valgyt daryti, nieko neveikia tik ėda. Dar gerai, kad rytais židinį pakuria.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Bandžiau ir aš dauginti,Gursko pažiūrėjųs.Ir pasidėjau vazonus šia šuinio,pavėsy,pamiršau gal palieti?Numiro.O kai kam gaunasi.Siunčiausi nedidelius daigelius 10 ,tik du neprigijo. ax.gif
Siaubas koks snygis,laukia kasimas. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, tik nepirk pavasarį nesulapojusių persikų, nes kas žiemojo medelynuose atviroje vietoje, galimai bus apšalę.

Snigo - jau vos ne iki langų. Du kartus jau gatvę valė, bet iš kiemo neiškrutėsiu. Mano kudliai šiandien bus nepralėkę savo kroso, nes tiesiog nėra kur.
Atsakyti
Pas mus tik dabar traktorius pravažiavo.Nervų kainavo......
Elektros neturime dar priedo.Susiradau vyriausią vadybininką,pakėliau triukšmą,nes jau užmiso paskmbini žada ir meluoja per akis.Pasakiau,mes verslas,mokame per metus 700 už priežiūrą,tai būkite malonūs sutvarkyti. ax.gif
Atsakyti
Gal kur medis užvirto ? Pagal algoritmą, jie pirmiausia tvarko linijas iki 10 000 kW, paskui jau silpnesnes, o galiausiai tas vietines.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Svarbiausia,nieko nerašo nesakmbina,koks gedimas.Gerai kaimynas išėjo į lauką,kai atvažiavo ir pasakė,kad laidas ant stulpo nutrūkęs.O man lauk tipo..............Aha,kai vyr.vadybininkas įsikišo,grįžo gražuoliai,10 minučių įlipo į stulpą ir elketra yra.Žinau kaip jie dirba.

Vasarą atsipalaidavo laidas nuo stulpo iki ūkinio,atvažiavo gražuoliai,mūms nepriklauso,paskui išsiaiškinau,priklauso.Daviau vyno,medaus,sutvarkė.Paskui atvažiuoja,šaiposi dar na laikosi laidas? blink.gif

Dar aš jiems parašysiu laišką.Tegul džiaugiasi,kad tv neiškviečiau.Su tokiomis melagystėmis dirba.Dirba dirba,prie pastotės,kaimynei per langą matosi,niekas nedirba,tada linijoje gedimas.Kai viršininkas užšugalina per 10 minučių sutvarko.
Visas kaimas sakė kaimynė man dėkingas.Kaimynei iš boilerio išbėgo vanduo,užkaito sistema,iš viso avarija.Man ištisai rezervacijos,sėdėsu aš be elektros. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ką, visuotinis sniego kasimas ?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kasti lengva,kai sniegas purus.Bet kai ledas užsidėjęs ant sniego?
Vakar viskas buvo lede.Vienas šiltnamis krito kvoje su braškėmis,nevalgysime anksti braškių.Na nors kasti sniego nereikia į vidų. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ne veltui sako, kiek dievulis duoda, tiek ir atsiima. Tiek metų buvo beveik besniegės žiemos, o gal bus vasara karšta?
Per teliką rodė, pasirodo, žmonės ir visteriją mūsų penktoje zonoje pražydina. Man jos tokios gražios.
Pernai mano bugenvilija nežydėjo, jau maniau, kad amen, beti lyg atsigavo. Irgi gražu. Aišku, ji vazone, ne lauke.
Ant maniškio jau rėkia kaimynai dėl sniego, negali pravažiuoti. Jis nustumia nuo vartelių iki malkinės ir psio. Jam labai patinka su visais konfliktuoti, tokia jau natura. Manęs laukan neleidžia, kad nesušalčiau. Tai su kate abi vis ant lovos ką nors veikiam.
Atsakyti