Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

69.90....pakanka vienos dienos, kad viska sugadintum :( as nebezinau ka daryt, kaip susiimt?

Atsakyti
Sveikos, svorio fronte nieko naujo - 75,5. bet galiu ir pasigirti, atlikau kūno masės analizę specialiomis svarstyklėmis ir paliko aišku, iš kur mano svoris. Rezultate - pas mane per daug kaulų ir raumenų. Raumenų masė procentais beveik dvigubai didesnė negu norma moteriai, kaulų taip pat. Riebalų normų norma. Svarstyklės nemato mano pilvo biggrin.gif pagal metabolinį amžių esu 15 metų jaunesnė. Turiu keleto metų tuos parametrus, tai kažkodėl riebalų vis mažėja, o didėja raumenys ir kaulai. Gal dar augu beveik vidurio amžiaus su laukusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2018 11 16, 08:28)
Sveikos, svorio fronte nieko naujo - 75,5. bet galiu ir pasigirti, atlikau kūno masės analizę specialiomis svarstyklėmis ir paliko aišku, iš kur mano svoris. Rezultate - pas mane per daug kaulų ir raumenų. Raumenų masė procentais beveik dvigubai didesnė negu norma moteriai, kaulų taip pat. Riebalų normų norma. Svarstyklės nemato mano pilvo  biggrin.gif pagal metabolinį amžių esu 15 metų jaunesnė. Turiu keleto metų tuos parametrus, tai kažkodėl riebalų vis mažėja, o didėja raumenys ir kaulai. Gal dar augu beveik vidurio amžiaus su laukusi  biggrin.gif

Labas rytas. Vau, puikūs rezultatai 4u.gif
O dėl pilvo, girdėjau ir skaičiau ne vieną nuomonę, kad norint turėti plokščią pilvą, rytais tuščiu skrandžiu reikia išgerti puslitrį vandens ir tik luktelėjus pusryčiauti. Gal dėl to, na ir dėl mitybos režimo aišku, mano pilvas labai ženkliai sumažėjo, viršutinio gelbėjimosi rato nebeliko visiškai, yra tik nedidukas žemiau bambos, bet čia ir cezaris kaltas manau. Nes man po gimdymų pilvas gražiai natūraliai susitraukė, o po cezario liko šiek tiek deja...
Mano svoris tas pats - 88,5. verysad.gif Savaitgalis audringas nusimato, tai tikrai nekris ir kitą savaitę doh.gif
Atsakyti
Laba ryta.as nesisveriau,nors laikiausi visa savaite gerai,bet vakar uzgrybavau smile.gif
Mulka,tu gi sportuojanti,nenuostabu kad pas tave raumenu daugiau ;) bet tada sakyciau belike susitvarkyti tik mityba jei nori svori ne palaikyti o numesti kazkiek.
Taip tylu cia buna visa savaite,keista net smile.gif
Atsakyti
Ai, uzgrybausiu ir aš savaitgalį, pyragas jau iskeptas, proga taip pat yra. Norisi būti lieknesne, bet tai nėra gyvenimo tikslas. Reikia ir pasilepinti ir prisilaikyti kartais. Tarp kitko vskar patiko valanda su Rūta apie svorį. Kažkaip protingai pakalbėjo. Manekene taip pat nebebusiu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Laba ryta,75,6.
Atsakyti
Labas rytas, ech, tos nelemtos nuolaidos saldainiams „Vilnius“ net 50 proc. Jos mane žudo. Tiesa, vakar buvo tikriausiai pirma diena per mėnesį be saldumynų ir vakarinio prisiėdimo. Kažkaip 75 kg.
Atsakyti
Labas, 88,6 - nieko gero, nieko gero biggrin.gif Reik kažkaip susiimt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2018 11 23, 07:34)
Labas rytas, ech, tos nelemtos nuolaidos saldainiams „Vilnius“ net 50 proc. Jos mane žudo. Tiesa, vakar buvo tikriausiai pirma diena per mėnesį be saldumynų ir vakarinio prisiėdimo. Kažkaip 75 kg.


biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Net balsu nusijuokiau įsijungusi seną gerą temą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sveikos, damos,
buvau nutrūkusi........reikėtų sugrizti, tik nezinau, ar rasiu valios...
Na bent jau pradedu vel prisiduoti - 74,5 kg. ryte buvo blink.gif blink.gif
Atsakyti
Oi, kokia tyla pas mus, tikriausiai visos bemesdamos svorį jau baigiame priartėti prie 100. Net lentelės nebėra, nes visa raudonuotų biggrin.gif . Na, mobilizuojamės merginos, juk reikia sublogti iki Kalėdų, kad galėtume vėl pavalgyti per šventes. Sunku, kuo labiau stengiuosi, arba tik man taip atrodo, tuo tas svoris didėja, niekšas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Laba ryta,pamirsau lentele ana savaite ikelt smile.gif siryt 74,3
Papildyta:
QUOTE(Mulka70 @ 2018 11 27, 08:35)
Oi, kokia tyla pas mus, tikriausiai visos bemesdamos svorį jau baigiame priartėti prie 100. Net lentelės nebėra, nes visa raudonuotų  biggrin.gif . Na, mobilizuojamės merginos, juk reikia sublogti iki Kalėdų, kad galėtume vėl pavalgyti per šventes. Sunku, kuo labiau stengiuosi, arba tik man taip atrodo, tuo tas svoris didėja, niekšas.

Aha,pamirsau visai lentele biggrin.gif bet ir prisiduodanciu gretos mazeja baisiai. As tai laikausi,nesinori varyt i virsu smile.gif
Atsakyti