Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikė temperatūra

Gal kas susidurete su pnasia situacija kaip mano. Dukrai 13 m. ir trecia savaite laikosi temperatura, nors nera didele 37-37,2. Pradzioje lyg buvo virusiukas, bet gulejome ligonineje dvi savaites ir nieko daugiau nerado. Tyrimai geri (kraujas, slapimo, skydlaiukes echoskopija, rentgenas). Israse is ligonines ir galvojau viskas tvarkoje, bet kas vakara matuojame temperatura ir ji vis yra. Po pamoku turi papildomos veiklos, soki burelis. Galvoju, gal per didelis kruvis, bet pora savaiciu is vis nieko neveike tik gulejo. Vakarais rankos saltos ir jau zinau, kad temperatura yra unsure.gif Nezinau, kur kreiptis ir kur ieskoti pagalbos. Gal kas buvote susidure su panasia situacija. bet kokia informacija bus vertinga.


Dekoju, kas netinges atsakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2016 12 06, 17:54)
Gal kas susidurete su pnasia situacija kaip mano. Dukrai 13 m. ir trecia savaite laikosi temperatura, nors nera didele 37-37,2. Pradzioje lyg buvo virusiukas, bet gulejome ligonineje dvi savaites ir nieko daugiau nerado. Tyrimai geri (kraujas, slapimo, skydlaiukes echoskopija, rentgenas).  Israse is ligonines ir galvojau viskas tvarkoje, bet kas vakara matuojame temperatura ir ji vis yra. Po pamoku turi papildomos veiklos, soki burelis. Galvoju, gal per didelis kruvis, bet pora savaiciu is vis nieko neveike tik gulejo. Vakarais rankos saltos ir jau zinau, kad temperatura yra  unsure.gif Nezinau, kur kreiptis ir kur ieskoti pagalbos. Gal kas buvote susidure su panasia situacija. bet kokia informacija bus vertinga.
Dekoju, kas netinges atsakyti  ax.gif


Sveiki.
Pas mano dukra irgi temperatura tris savaites nepraeina. Gal dar kazkam taip yra?
Atsakyti
Man pačiai kai buvo 13-14 m nuolat laikėsi temperatūra apie 37.2-37.3 Gydytojai nieko nerado ir nurašė paauglystei ir brandai. Temperatūra laikėsi gerokai ilgiau nei tris savaites, viso kokį pusmetį. Svarbu atmesti TBC diagnozę, jei jos neranda tada belieka mesti lauk visus termometrus ir gyventi ramiai neieškant ligų.
Atsakyti
man buvo temperatura 37 del nusilpusio imuniteto
Maziausiai metus.
Zemas hemoglobinas. Zarnyno disbakterioze. Sinusito pozymiai.
Padejo homeopate. Ryskesnis pagerejimas pasijuto po 2 men. Po 2 vizitu.
Geriau kepenis valancius papildus. Imuniteta stiprinancius preparatus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sūpynės: 01 gegužės 2017 - 00:09
QUOTE(Sūpynės @ 2017 05 01, 01:06)
man buvo temperatura 37 del nusilpusio imuniteto
Maziausiai metus.
Zemas hemoglobinas.  Zarnyno disbakterioze. Sinusito pozymiai.
Padejo homeopate.  Ryskesnis pagerejimas pasijuto po 2 men. Po 2 vizitu.
Geriau kepenis valancius papildus. Imuniteta stiprinancius preparatus.



Manau heomopatai cia labiausiai galetu padeti. Daznai apie juos galvoju.
Atsakyti