Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Maja Di @ 2021 06 19, 10:21)
Tai ir džiaugiuosi. Po 3 dienų, gulėdama prie baseiniuko atsiverčiau pažiūrėti kas LT vyksta. Žinok ne tik internetą atsiverčiu, bet ir dvi knygas pasiimiau. O tu per atostogas neįsijungi interneto, kad pažiūrėt kas pasauly vyksta? Bet gi tu tikriausiai nė vienos dienos nesi praleidus be SM, kaip, tai tikriausiai niekad niekur neatostogavai? Va ir dabar, jei nebūčiau delfio įsijungus, grįžtant sūnui būčiau darius testą, dabar perskaičiau, kad nuo 21 dienos nebereikia, nes Maljorka jau žalioj zonoj.
Čia lafa dabar. Nėra karšta taip beprotiškai kaip LT.

Gyvenime dar taip nebuvo, kad eiciau I mamkas atostogu metu. Mes kiekvienoje Ispanijos saloje buve po kelis kartus, ten tiek visko yra kas veikti, kad telefona imi tik persiusti nuotraukas saviskiams ar paplepeti. Bet forumai ir chatai, kaip pas tave...tai jau tikrai ne biggrin.gif Jus kur nors is resorto išeinat?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 19, 10:35)
Reikia ta arabu suknele vilktis, jie zino kas geriau

vartotojo įkelta nuotrauka

Priminei biggrin.gif
Mano sūnų vienoje parduotuveje Dubajuje aprenge taip pardavejas biggrin.gif dar nuotrauka turim
Vos nenukritau pamacuus biggrin.gif. Atsimenu renkuosi jurinius koralus (va taip va kaip stovi prie sienos, tai visa siena nukabineta koralu virvėmis - rinkis kokiu nori, moki pagal svorį...oi..bet apie ka as...) biggrin.gif

Bet...geriausia medvilnes kokybė, tai indijos. Plonytė, kaip...net nezinau kaip apibudinti...kaip rūkas, o apsaugo nuo saulės pasakiškai. Buciau zinojus, kad tokia kokybė - buciau desetka ju nusipirkus, o ne dvi. biggrin.gif O dovanu vyriskqi kita karta imsiu diržus rankų darbo. Tokio isdirbio buna tik jau labai gerose parduotuvese cia, o mokejom Indijos turguje po £3 uz vieną!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 birželio 2021 - 11:21
,Klausykit, o čia mane vieną tie visi isteriškų piktų nelaimėlių piketai privedė prie to, kad pamatęs žmogų su Lietuvos vėliava, aš greitai pereinu į kitą gatvės pusę nes bijau, kad eina neprognozuojamas psichas?“ – anądien susimąstė influenceris Saugirdas Vaitulionis.
Taikliai, aš irgi jų bijau, belenkaip apsikaišiojusių Lietuvos vėliavomis ir vėliavėlėmis biggrin.gif
https://m.delfi.lt/r...php?id=87508111
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 19, 13:16)
Gyvenime dar taip nebuvo, kad  eiciau I mamkas atostogu metu. Mes kiekvienoje Ispanijos saloje buve po kelis kartus, ten tiek visko yra kas veikti, kad telefona imi tik persiusti nuotraukas saviskiams ar paplepeti. Bet forumai ir chatai, kaip pas tave...tai jau tikrai ne  biggrin.gif Jus kur nors is resorto išeinat?


Jau pusę salos aplankėm, o tiek jos ir tėra... Mašiną pasiimėm, kol kas kaddien kažkur važiuojam, bet man patinka ir prie jūros pagulėt, čia tiek daug skirtingų papludimių... Nemėgstu vien bėgimo. Pirmos 3 dienos buvo labai aktyvios, o dar daugiau nei savaitė likus, dar turim laiko visą salą iššniukštinėt, tuo labiau kitą viešbutį kitoj salos pusėj pasiimėm. Sakau, ir knygą spėju paskaityt, vakar ir prie forumo prisijungiau, ir vakare į animacijas spėjam... Kiekvienam savo, kas nieko nespėja, o kas viską...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 19, 11:35)
Reikia ta arabu suknele vilktis, jie zino kas geriau

mačiau vienus šiandien motorinėje valtyje su skėčiu, tai jei jūsų irgi toks, nenuostabus, kad nudegėt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 19, 11:35)
Problema yra tai, kad prasidejo LGBT smogiku totalus puolimas pries viska. Toda logiska, kad reikia atmesti bet kuria idejas is neomarksistu, net nesigilinant, ka jie ten uzkase
"Exclusive: Stop using terms ‘boy’ and ‘girl’, Stonewall tells teachers

Use the word ‘learner’ instead, says controversial LGBT charity as it urges schools to ditch all gendered language and gendered uniforms"

jei čia rimtai, tai lai jie prasmenga
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 19, 13:00)

Matai - nesu panasus i kokia seno raugo buduli. Manyje ikunyti patys naujoviskiausi dalykai. Deja tai nieko nekeicia... Zmona yra pareigos seimoje, lytis tai ne esme...




laugh.gif toks paturbintas Šustauskas. Tas dar naujoviškenis, sakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 19, 22:03)
mačiau vienus šiandien motorinėje valtyje su skėčiu, tai jei jūsų irgi toks, nenuostabus, kad nudegėt smile.gif
Papildyta:

jei čia rimtai, tai lai jie prasmenga


nu kaip baisu, ar ne, pavadinimuose. Man kur kas baisiau, kai sveiki gražūs žmonės save žaloja "grožio injekcijomis", pabrėžiant savo seksualumą.
O šiuo atveju kaip tik mokykla atsižvelgia ne į lyties, o į socialinę lygybę. Ten kalbama " nenaudoti be reikalo lyties kalbą". Mokyklose pas mus iki šiol rengiami namų šeimininkės ir šeimų galvos. Po to realiai šeimose ir iškyla konfliktai, nepasitenkinimas, kad moteris turi būti atsakinga už viską namuose - švarą, maistą, auklėjimą, prasideda grumtynės.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 06 20, 09:54)
laugh.gif toks paturbintas Šustauskas. Tas dar naujoviškenis, sakyčiau.


Pati tai tipiska sovietinio raugo pripompuota patriote. Kiseliovo chebra jau uz pacia visa galva aauksciau. Jie bent iesko nauju dalyku, ka cia dar surezgus.
Atsakyti
Nemylimos moters kalbos.
Mjforever, tave vyras taip baisiai sužalojo psichologiskai, kad šitokius briedus rašai?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 06 19, 11:38)
Kiekvienam savo, kas nieko nespėja, o kas viską...

Tu man priminei vieną užsikompleksqvusią pažystamą. Ji tiek pergyvena, kad jos ir tas bepalaikina, ir anas, kai kokia nuotrauka buna su jos atvaizdu ideta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 birželio 2021 - 10:33
QUOTE(mjforever @ 2021 06 19, 09:28)
unsure.gif  na kodėl taip "bukvaliai" reikia suprasti ? Aš nemanau, kad inicijuojantys tą konvenciją, ar ją aktyviai palaiko tam, kad jie kažkaip baigtų savo vaikus auklėti neteisingai.
Kalbu apie visuotines tendencijas, apie auklėjimą tiek mergaičių, tiek berniukų. O apie tai  byloja statistika.


Aš suprantu, taip kaip tu rašai. Tu Stambulo konvenciją tiesiogiai susiejai su mergaičių auklėjimu būti nuolankia. Jei ne, tai paaiškink ką norėjai pasakyti.
Tu nori pasakyti, kad priėmus konvenciją pasikeis statistika? Nu nejuokink.


QUOTE(mjforever @ 2021 06 20, 08:10)

O šiuo atveju kaip tik mokykla atsižvelgia ne į lyties, o į socialinę lygybę. Ten kalbama " nenaudoti be reikalo lyties kalbą". Mokyklose pas mus iki šiol rengiami namų šeimininkės ir šeimų galvos. Po to realiai šeimose ir iškyla konfliktai, nepasitenkinimas, kad moteris turi būti atsakinga už viską namuose - švarą, maistą, auklėjimą, prasideda grumtynės.

Nei vieno mano vaiko mokykla nerengė būti namų šeimininke ar šeimos galva. Tu rimtai kažką nusikalbi. Dabar aš suprantu, kad gal daugelis taip mąstančių kaip tu trokšta tos konvencijos, kaip gelbėjimosi rato, nes patys nemoka, negeba auklėti normaliai tų vaikų ir jiems reikia kažkokio popierėlio. Tu rimtai sakai, kad pas jus, taip mokė mokykla tavo vaikus? Tai baisi mokykla, reikėjo keisti mokyklą vaikams ar dar ką daryti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 06 20, 13:11)

Nei vieno mano vaiko mokykla nerengė būti namų šeimininke ar šeimos galva.


Breznevo laikais berniukus siunte per darbu pamokas i medzio dirbtuves ar metalo apdirbimo klase, o mergaites nusivesdavo kitur, mokindavo siuti, seimininkauti
Atsakyti
O mes visa klase darydavome valgyti ir kviesdavomes mokyklos direktoriu pavalgyti kartu biggrin.gif Ir inkilus visi kalėm mokykloje.

Nejuokinkit su ta dirbtina konvencija, lengvatikės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 20, 12:37)
Tu man priminei vieną užsikompleksqvusią pažystamą. Ji tiek pergyvena, kad jos ir tas bepalaikina, ir anas, kai kokia nuotrauka buna su jos atvaizdu ideta  biggrin.gif


Tu irgi, kaip ta tavo pažįstama, apgailėtinai atrodai, nepatingėdama ir negailėdama laiko tavęs "nevertų" žmonių komentarams.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 06 20, 15:04)
Tu irgi, kaip ta tavo pažįstama,  apgailėtinai atrodai, nepatingėdama ir negailėdama laiko tavęs "nevertų" žmonių komentarams.

Pasijuokti is tokiu, kaip jūs - sveika biggrin.gif
Paskaitai jus ir pagalvoji 'kaip gerai, kad pas mane viskas gerai gyvenime, o tai pasidaryciau tokia, kaip teletabės' biggrin.gif
Atsakyti