Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(paštininkė @ 2020 10 17, 16:42)
Tai kad savo FB jis taip nerašė biggrin.gif Čia visas tekstas:

"
O valstiečiams linkėčiau neužmiršti, kad tai jų Vyriausybė suplanavo tokį drastiško diržų veržimo biudžetą. Ir šių metų pabaigoje už jį vis tiek teks balsuoti, net ir tuo atveju, jei valstiečiai pelnytai liks tik opozicijoje".



As bent matau, kad rase...

Kubilius pasirode, kaip neelabai protaujantis. Jau ir taip jo varrdas siejamas su patologinio dirzu verzejo ivaizdziu... Taii dabar atrodo zmogus kankinosi, kad nagauna galimybes kazka verzti, ir cia jau vel papuole tokia gera prroga...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 10 17, 16:21)
As bent matau, kad rase...

Kubilius pasirode, kaip neelabai protaujantis. Jau ir taip jo varrdas siejamas su patologinio dirzu verzejo ivaizdziu... Taii dabar atrodo zmogus kankinosi, kad nagauna galimybes kazka verzti, ir cia jau vel papuole tokia gera prroga...

na, taip, perskaitėt žodžių samplaiką, o ne esmę.

Eh, ir kodėl aš vis manau, kad Jūs labiau protaujanti nei kokia Lutukė...
Papildyta:

Andrius Kubilius

Vakar, 16:10 ·
Ramus ir teisingas Ingridos tekstas apie kitų metų biudžeto reikalus, paneigiantis R.Karbauskio gąsdinimus, kad konservatoriai žada viską pakeisti, nupjauti ar atsisakyti kokių nors jau nustatytų išmokų.
Paneigiantis ir R.Karbauskio skelbiamą melą, kad Kubilius žada kažkokį “diržų veržimą”. Priešingai - savo prieš porą dienų skelbtame tekste pergyvenau, kad Skvernelio Vyriausybės pateiktame biudžete yra numatytas pakankamai radikalus biudžeto deficito mažinimas (nuo 8.8% iki 5%) ir, kad tai gali būti skausminga.
Na, bet Karbauskio propaganda jau nebestebina. Tikiuosi, kad nebeilgai tai tęsis.

*************
O čia kompetentingas Ingridos Šimonytės pasvarstymas diskutuojama tema:
https://www.facebook...166425860473557
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 17 spalio 2020 - 16:45
QUOTE(Moonte @ 2020 10 17, 15:49)
Lutuke, ne karta rasiau, as nemegstu surogatiniu ismieties saltiniu.
As asmeniskai esu pries protekcionizma ir privilegijas sveikiems, branda pasiekusiems zmonems. Pritariu tik tikslinei paramai zmogui, norinciam dirbti.
Lutuke, na is kur pati zinai, tu gyveni kaime? Ar ne pati man aiskinai, kad tu negyveni uzsienyje todel...
Svarbu dirbti, o ne iskoti pasiteisinimu, kad nedirbti.

Taip, as gyvenau kaime, dabar zinoma negyvenu, bet esminiu pasikeitimu tirkai nera, bent kai buvom pries 3 m tai is vis nesimate, kad kas kitaip butu.

Gaila, kad nepaziurejai, youtube tikrai yra visko pilna neglaima ant vieno kurpaliaus mauti.ten ne kokiso filosofijos, o tik vizualizacija to, ka zmogaus gyvenime lemia seima. Vien jau tai, kad pvz gyveni su abiem normaliais tevais ne skurde, tu esi daug geresneje startineje pozicijoje, nei tie, kas to neturi. Tai man tas pasakymas, kas nori tas ir pasidaro, nelabai atitinka realybe. Nes pastangu ne vienodai reikia, ir kai kam paparsciausiai pritruksta jegu, energijos, galimybiu, elementaraus intelekto.

Viena bus jaunas zmogus uzauges ukininku seimoje, kur tevai abu dirbo, negyveno is pasalpu, nepijokavo, mylejo vaika, suteike galimybe vaikui mokytis, lavintis, ugde jo gebejima dirbti, paliko jam valdyti uki, zinoma jis tes toliau, sugalvos dar nauju ideju, tobulins. Tai jam galima sakyti nores ir padarys, nes jam viskas paruosta, tik dirbk. Kitas vaikas bus is pijoku, pasalpiniu seimos, jam pasiekti net ta kito vaiko startine busena, gali prireikti puse gyvenimo sunkiu pastangu, va ir tam nelabai jau tinka tas nores ir padarys, jis gal net salygu baigti vidurine neturejo, jis gal turi pusiau nugriuvusia lusna, nuo vaikystes mates pijokavimsu, gal ir pats i juos inikes, tevai pijokai irgi labai gero intelekto galimybiu nelabai suteikia....va apie kokius zmones as kalbu. taip ir is tokiu seimu buna islipa is to skurdo, susikuria kazka, bet mazuma.
As va toki jaunima maciau kaime 20+ vaikinai, jau alkoholikai...sako, o ka mums kaime daugiau veikti, nors siaip stiprus, darbstus vaikinai, bet va tik tai gyvenime mate...Kaimuose labai blogai, kad uzdare mokyklas, kulturos namus.

Lietuvoje gudriem , apsukriem, darbstiem ir stabiliem viskas gerai, kaip ir visur kitur. Lietuvoje labai sunku, jei tu silpnesnis, jei tu neturi seimos uznugario, jei tu nesi psichologiskai labai stiprus. kas nori tas stumdo tokius, darbdaviai nebaudziami daro ka nori, ypac mazuose miesteliuose, kaimuose, policija ir ta tyciojasi is ju, ka jau darbdaviai...daug liudnu dalyku prisiziurejau. Mafija irgi niekur nedingusi, tk persikvalifikavo i verlsinikus, tie patys zmones....kontrabada klesti, jaunimas eina ten padirbti, nukencia, policija tame irgi dalyvauja, deja...nesipelsiu..

O tie, kas gerai gyvena tai jo susipirke technikas is Es paramu, dirba, turi geresnes masinas, isvaizuoja kartais atostogu. Bet tokiu seimu kelios tik. Dar kas kur mieste dirba vazineja ar kaime kiek ten tu darbu like, biblioteka, pieno supirkimo punktas, pastininai, ar mokytojos, kas kur rado darba tolimesnese mokyklose...Bet dar smurtas dar labai opi problema, net pvz kaimo musu parduotuves savininke, jos verslas, nebiedna, nedurna, neziopla, o ja vyras musdavo, geria ir musa...jau nesneku apie paprastas kaimo moteris... unsure.gif alkoholizmas visur, net ir pas tuos labai gerai gyvenancius ukininkus, atsiskaitoma daznai buteliais tiem kaimiaciam..

O siaip as tikrai pries pasalpas igaliem , sveikiem zmonem, Na nebent zmogus praranda darba zinoma ten kelis menesius, lai guana parama, kol susiras kita, Arba turi buti pasiulomi kokie kursai persikvalfiikavimo nemokamai ir tuo metu laimokama pasalpa, Bet normalus, kuriuose dalyvauja ir galimi darbdaviai, ne del varneles, kad uzsideti, o ismokantys ir suteikiantys sansa atlikti praktika, kur tiketinai isidarbintu. Jukiu subsidiju uz neturimus gyvulius, uz nedirbima, jokiu maisto banku, viska naikinti reikia, darbas nors kiek apsaugo nuo alkoholizmo, zmogus prisiziuri ta gyvuliuka, jis vis turi koki uzsiemima...

Kur didmiesciai ir aplink kaimai, tai visai kitokia padetis, o va kur toliau, tai yra liudnas labai vaizdas...
Atsakyti

Patiko politologes analize ir pamastymai


A.Kubilius nesigaili savo įspėjimo, kad gali tekti veržtis diržus, bet politologė tai vadina nesuvokiama klaida

„Sunku net suvokti ir paaiškinti, kaip tiek laiko slėpus Gabrielių Landsbergį tarp pirmojo ir antrojo turo galima išleisti Andrių Kubilių ir dar su tokiomis antraštėmis. Man tikrai yra nesuvokiama, nes jau G.Landsbergis yra trigeris ir natūralu, kad jis buvo slepiamas. Bet dabar išleisti į aikštelę A.Kubilių, kuris iki šiol visiems asocijuojasi su krize, su nurėžtomis pensijomis ir visu kitu, man atrodo tai sunkiai paaiškinama – aš negaliu suprasti, kaip apskritai tai gali nutikti“, – 15min teigė Mykolo Romerio universiteto politologė R.Urbonaitė.

išeina Ingrida Šimonytė į kelis debatus ir sako, kad viskas – ramiai, mes dar žiūrime, mes skaičiuojame, nedarome skubotų derybų ir sprendimų, bet tuo pat metu atsidarai feisbuką, o ten – klykimas ir emocijos. Todėl tai sunku suprasti. Tai yra nesuvaldymas išankstinio džiugesio, nors šampanui šauti dar ankstoka, manau“, – komentavo R.Urbonaitė. Ji pridūrė, kad paties A.Kubiliaus emocijų nevaldančiu politiku pavadinti negalima, tad kodėl nutiko tai, kas nutiko, pasakyti sunku.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1393216?copied



Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 18, 21:22)
Sunku net suvokti ir paaiškinti, kaip tiek laiko slėpus Gabrielių Landsbergį tarp pirmojo ir antrojo turo galima išleisti Andrių Kubilių ir dar su tokiomis antraštėmis.


Ziurek ka raso ura patriotkos. Jos nepajegios ssuprasti, kad padaryta nesamone.

Cia panasiai kaip ligonis galvoja kokioje klinikoje gydytis, ir cia vienos klinikos gydytojas, kuris pagarsejas kaip skausmingu proceduru gerbejas prabyla: "Nu vot pas mane pakliusi, tai cypsi is skausmo po liubomu."

Gal ir gerai...
Tegu kolchozas daugiau balsu gauna, jei konservai neturi smegenu
Atsakyti
Keista tikrai, bet antram ture nelabai kokie pasirinkimai man pvz tik tarp ts ir laisves partiju biggrin.gif tipo kas nori, kad sudraskytu meska ar vilkas biggrin.gif Cia matyt tikrai Tevynes Sajunga uzpuole eurofija, ir laimejimo skonis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 19, 12:24)
Keista tikrai, bet antram ture nelabai kokie pasirinkimai man pvz tik tarp ts ir laisves partiju  biggrin.gif tipo kas nori, kad sudraskytu meska ar vilkas  biggrin.gif Cia matyt tikrai Tevynes Sajunga uzpuole eurofija, ir laimejimo skonis.

Tai už ką balsavai? lotuliukas.gif
Atsakyti
Man idomu, kokiu pagrindu vel neisrinktiems i seima bus mokamos iseitines kompensacijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild DreaMer: 19 spalio 2020 - 16:19
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 10 19, 17:17)
Man idomu, kokiu pagrindu vel neisrinktiems i seima bus mokamos iseitines kompensacijos?


Neperrinktiems Seimo nariams – paguodos prizas: solidžios išeitinės kompensacijos

Atsakymas nuo 0.20 minutes.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 19, 17:01)
Tai už ką balsavai? lotuliukas.gif

nieka, nematau prasmes, armonaite ir taip praejo su savo sarasu, o ta Dalia irgi ar taip ar taip TS lalimejo dauguma.... unsure.gif
Jos tokius vejus snekejo per debatus, tipo didinti skaiciu apygardu uzsienyej gyvenantiem, nu kam mum reikia? Absurdai dar daugiau seimo nariu, zmonem gyvenantiem Lietuvoje islaikyti, geriau ambasadu atstovybiu didintu skaiciu, kad patogiau nusigauti butu.

Keistai su tais rinkimais, jei mzogus jau sirinktas pagla sarasa, kam jis dar karta eina i vienmandate,?neturetu buti arba tokie arba tokie rinkimai?
Papildyta:
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 10 19, 17:17)
Man idomu, kokiu pagrindu vel neisrinktiems i seima bus mokamos iseitines kompensacijos?

Todel, kad jie kuria istatymus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 spalio 2020 - 18:53
QUOTE(Moonte @ 2020 10 19, 17:48)


Aciu uz nuoroda. Ir visgi nesuprantu kodel politikams galioja kiti istatymai nei eiliniams gyventojams.
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 10 19, 19:56)
Aciu uz nuoroda. Ir visgi nesuprantu kodel politikams galioja kiti istatymai nei eiliniams gyventojams.


Siuo atveju, manau, didele tikimybe yra ta, kad jie, seimunai, yra istatymu leidejai.

Teisinimasis, kad prardo kvalifikacija, man keistokai skamba, nes gi ne vaikai zino, kur eina ir kokios to pasirinkimo pasekmes. Lai eina i darbo birza, gauna bedarbiu pasalpa, kaip ir kiti pilieciai, lanko kvalifikacijos kelimo, profesijos keitimo kursus ir t.t. Zinoma, as piktdziugiksai juokauju. Idomu bus stebeti ka daris woldemortininkai.

Siaip, is patirties, dazniausiai nepateke i seima, jei neranda kokios siltesnes vieteles valstybineje institucijoje, ar privaciam sektoriuje, neretai "nelaimeliai" nuseda pas bendrapartieti seimuna, kaip padejejai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 spalio 2020 - 20:07