Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka

gal zinot kokiu naujienu
Atsakyti
Savivaldybė įdėjo naujos tvarkos projektą.

http://www.vilnius.l....php?1629947496

Viena iš naujovių, kad pirmenybė tiems, kas pragyvenę mokyklos teritorijoje daugiau nei 2 metus..

Galima dar teikti pasiūlymus ir panašiai. Bent man atrodo, kad per vėlai visą šią pertvarką sugalvojo...
Atsakyti
Tai reikia suprasti, kad mokyklos nebepriims prasymu nuo sausio 2 d.? Visi laukiam kovo menesio ir ziurim, ar naujoji sistema veikia?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Ar pavyko kam nors užregistruoti vaiką?
Atsakyti

Ar pavyko - neįsivaizduoju. Prašymą užpildžiau, "pateikiau", parodė "mano kortelę su prašymo duomenimis", bet jokio patvirtinimo, kad parašymas priimtas, neturiu. Nei į elektroninį paštą, nei kitaip. Prie sistemos prisijungus nėra jokios skilties, kur galėtum pažiūrėti savo pateiktus prašymus ir jų būklę.

Ar čia tik man vienai taip?

Atsakyti
As irgi pildziau, ten kairiame kampe yra "uzregistruoti prasymai", ten nuejus, rodo Jusu prasyma, jei ne, reiskia per nauja reikia pildyti smile.gif jokio patvirtinimo neateina
Atsakyti

Bandžiau spausti, rodė naujų "priėmimo taisyklių" tekstą :)   Einu, bandysiu iš naujo duomenis suvesti... Rrrr, kokia nesąmonė. Beje, duomenys, kuriuos jie automatiškai turėtų turėti, yra seni ir neišsamūs (toje skiltyje, kur reikia pasirinkti vaikus, kai kurių nėra, o kai kurių seni registravimo duomenys - ir pataisyti tų duomenų neleidžia, iš karto išmeta atgal į pradinį lapą, kad nuo nulio pildyčiau prašymą).

 

P.S. vis dėlto pavėluotai, bet sistema teikėsi parodyti, kad prašymas įregistruotas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 01 kovo 2017 - 13:59
QUOTE(kasiopeja @ 2017 03 01, 13:55)
<p>Bandžiau spausti, rodė naujų "priėmimo taisyklių" tekstą smile.gif   Einu, bandysiu iš naujo duomenis suvesti... Rrrr, kokia nesąmonė. Beje, duomenys, kuriuos jie automatiškai turėtų turėti, yra seni ir neišsamūs (toje skiltyje, kur reikia pasirinkti vaikus, kai kurių nėra, o kai kurių seni registravimo duomenys - ir pataisyti tų duomenų neleidžia, iš karto išmeta atgal į pradinį lapą, kad nuo nulio pildyčiau prašymą).</p>
<p> </p>
<p>P.S. vis dėlto pavėluotai, bet sistema teikėsi parodyti, kad prašymas įregistruotas smile.gif</p>


sveiki, Ar kas žino kiek laiko užpildymas prašymas gali buti "pateiktas" būsenoje iki kol bus "įregistruotas" ? Jau savaite ir jokiu pakitimu.. unsure.gif
Atsakyti
Labas visems kas dalyvauja. Mes uzregistravom pagal nauja tvarką. Norime užregistruoti į 5 klasę pagal gyvenamąją vietą – Sakalų g. Sakalų g. pagal ankstesnę tvarką buvo priskirta Žveryno gimnazijai, dabar priskiriama Vilniaus „Genio“ progimnazija, skyrius, Lukiškių skg. 5 esanti daug toliau ne tas žodis. Šiandien bandžiau eiti i tą mokyklą pagal tą maršrutą. Mano rezultatai toki, kaip ir parašyta tai užima 20 min, bet aš ėjau 20 min. tikrai nelietai, pasakysiu skubėdama. Kelias nesaugus, eidama pier didžiuli tiltą sukiojasi viena mintis – už ką? Ką vaikas galvos eidamas į mokyklą aš patyliu.
Esu pikta ir tikrai nepatenkinta . Tikiuosi, kad bus galimybė pasirinkti 5tą klasę kur nors kitur, bet tikrai ne ten kur rodo sistema..
Atsakyti
Zveryno gimnazijoje sako turetu likti 3 penktos klases, vietoje dabar esanciu 5...
Atsakyti
Na ir kaip jums naujoji tvarka?
Ar visi be trikdžių patekote į mokyklas?
Atsakyti