Įkraunama...
Įkraunama...

Laikina plomba

Siandien man idejo laikina plomba, nes nebesuspejo sutvarkyti visu dantuku per viena karta. Uz dvieju dienu isvykstu i uzsieni trims savaitems. Gydytojas patikino, kad laikinoji plomba tikrai laikys ir nesugadins ilgai lauktu atostogu. As vistiek noreciau suzinoti, kiek patikimos tos laikinos plombos, ypac, kai ne vienas man yra sakes, kad labai megstu griezti dantimis nakti.
Lauksiu atsakymo.
Atsakyti
Laikomumo ribos labai placios - nuo keletos valandu, iki pusmecio ir net daugiau. Svarbiausia plombos laikomumui yra ertmes forma. Jei laikina forma is visu pusiu supa danties audiniai, net ir pacios minksciausios medziagos plomba isstoves kelis menesius, maziausiai. Jei laikina plomba is vienos, dvieju ar net visu triju pusiu nesupa danties audiniai, laikomumas yra nenuspejamas ir gali buti vos kelios dienos. Na apie plombas, panasias i blynus ant keptuviu, as nesneku, jos krenta beveik is karto.
Antras faktorius yra pati medziaga, is kurios pagaminta laikina plomba. Jei forma jus galite man pasakyti, pasiziurejes i veidrodi, tai medziagos jus pats, ko gero, nepasakysite. Reiketu klausti gydytojo, ka butent jis idejo. Jei plomba is visu pusiu supama danties audiniu, per 2 sav. tikrai neturetu iskristi. Priesingu atveju, reiketu statyti arba tvirtesne laikina plomba, arba cementine plomba o gal net uzlieti dugna "helio" plomba.
Atsakyti
Dekui. Ziuresim, geros kokybes plomba ar ne. Jeigu laikysis visas atostogas, vadinasi gera gydytoja turiu smile.gif
Atsakyti