Ačiū už mintis reikės dar nulėkt į vet vaistinę..
QUOTE(editana @ 2023 01 03, 15:29)
Editana, netaupykit ant katinėlio maisto, nes po to ne tiek sumokėsite veterinarams už gydymą, apie jūsų ir katinėlio stresą tampantis po veterinarus ir gydantis jau nė nekalbu. Tai iš viso neįkainojama.
Pažiūrėkit kas tai per sudėtis: džiovintos paukštienos baltymai, viso grūdo kukurūzai, taukai, ryžiai, augalinės skaidulos, burokėlių skaidulos, paukštienos riebalai, hidrolizuoti paukštienos baltymai, mineralai, džiovintos paukštienos kepenėlės, gysločio žievelės.
Net neįvardyta kokia tai paukštiena. Juk tai nebūtinai yra vištiena. Bet kas gali būti. Ir kaip suprasti baltymai? Turėtų būti tiesiog tikra mėsa ar jos "miltai" bent džiovintu pavidalu. Tada taukai. Kieno, kokie? Kiaulių gal kokių? Bet juk neaišku. Kukurūzai ir ryžiai. O jūs kartu nuolat kasdien valgote kukurūzus maišytus su ryžiais viename? Juk valgote arba tą, arba tą košę tiesa? Nemaišote juk taip kvailai? Tas pats galioja ir gyvūnui. Augalinės skaidulos, po to dar burokėlių skaidulos. Jums nekyla klausimų kam dar tos neaišku kokių augalų skaidulos? Ar ne per daug jų gyvūnui, kuris pagrinde mėsėda turėtų būti? Vėl neaišku kokios paukštienos riebalai. Ir t.t.
Rinkitės aiškiai apibrėžtą mėsinę mitybą, mažiau bėdų turėsite ir laimingai gyvensite

Labas katinėliai. Niekas nieko neberašo. O man taip smalsu, kaip laikosi katukai ir tukai... 😆 Sidabre, kaip tukai? Namų nenugriovė? Gal kuris nors namus atrado?
Mano Makita jau sode apie mėnesį gyvena. Pirmą kartą nuvežta pasiliko, dar bandžiau prisivilioti, kad parsivežti namo, bet niekaip. Prisileido paglostymui, o paimti niekaip negaliu- pabėga. Tai dar sugebėjau užlašinti lašus nuo erkių ir palikau. Daugiau ten vaikšto ir bėgioja, tai pilvuką jau numetė, nes buvo kaip balionėlis😊. Tik mūsų pasiilgsta, atvažiavus labai glaustosi, trinasi, snukutį prie veido glaudžia, galvytę į delną trina. Tik glostykite mane, glostykite 😆
Ups😊 Trigubai parašiau 😆
😊