Įkraunama...
Įkraunama...

Agresyvios mintys vaikui

Laba diena,
esu naujokas tiek šitame forume , tiek vaiko auginimo pasaulėlyje.
Turiu bėdą ,kuri trukdo gyventi kokybiškai auginant vaiką.
Būnant su mano mergaite (jai 3 metukai) man kyla visokios agresyvios mintys. Gal kam iš Jūsų yra tekę susidurti su panačiais jausmais? Tokios mintys kyla ne visada , bet jos periodiškai kartojasi ir tai jau tęsiasi nuo gimimo. Kartais atrodo ,kad galiu išprotėti nuo tokiu dviprasmių jausmų savo vaikui, žinau tik vieną - jos nuskriaust niekada negalėčiau , nes ją be galo myliu.

Geros dienos
Atsakyti
paaiskink tiksliau kokios mintys ir kokia situacija buna.
Atsakyti
Įkyrios mintys - tai viena iš nerimo apraiškų. Jums padėtų geras psichoterapeutas, tam tikra terapija (jokiu būdu ne vaistai), o dar geriau self help, nes jaučiu, Lietuvoje, nėra gerų specialistų.
labai geras tinklapis anxietycentre.com jei skaitote angliškai. ten mėnesinį mokestį mokant, (tikrai nedaug) super daug medžiagos rasi.
Atsakyti
ačiū labai.
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2016 12 29, 17:07)
paaiskink tiksliau kokios mintys ir kokia situacija buna.


pradeda list viskoios mintys ,kad vaikui gali kažkas nutikti blogai arba aš jam galiu kažką blogai padaryti ... tada pasidaro baisu iki panikos atakų. kažkaip taip atrodo, bet taip būna ne visada , bet periodiškai šį būsena pasikartoja. Dėl to ir paklausiau , kad kaip būtų galima nukreipti tas mintis , o gal kaip tik atvirkščiai priimti. Bet kiek laiko tai tęsis. nežinia.
Atsakyti