Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Maisto papildų ir kosmetikos rojus http://www.iherb.com/

vartotojo įkelta nuotrauka

Pigiausio siuntimo būdo Global Mail, kaina priklauso nuo krepšelio svorio:
iki 1 lbs (0.45 kg) siuntimas 3,52 $
tarp 1 ir 2 lbs - 4.97 $
tarp 2 ir 3 lbs - 7.13 $ ir t.t.,

Kad nereikėtų susimokėti mokesčių, - "subtotal" suma neturi viršyti 22 eurų!

http://iherbsm.blogspot.lt/
Mėginukai
Spec. pasiūlymai ir dienos prekė
Shop Clearance

Pirmą kartą apsipirkę, gaunate asmeninį "Rewards Code", juo dalinatės su draugais, pažįstamais ir artimaisiais, kai jie apsipirks pasinaudoję Jūsų kodu, jūs gausite uždarbį (rewards) 10 % nuo jų išleistos sumos. Rewards-ai po 30 dienų bus automatiškai panaudoti krepšelio apmokėjimui.
Čia turėjo būti daug mūsų rewards kodų, kadangi nuo sausio 1 d. naikinama pirmam apsipirkimui nuolaida, tai tie kodai naujam pirkėjui nelabai ir reikalingi, o kas norės atsidėkoti merginai, kuri davė gerą patarimą, prašome įvesti jos rewards kodą, arba tiesiog pirkti prisijungus per jos įkeltą nuorodą hi.gif

Kiekvieną kartą apsipirkę gaunate lojalumo kreditų - 10 proc. nuo užsakymo vertės, juos reikia panaudoti per 60 dienų.

Astiskaityti galima per Paypal, kreditinėmis ar specialiomis kortelėmis, skirtomis internetiniams pirkimams (pvz. Seb'o Visa Virtuon, Swedbank'o Visa WEB, SEB Visa Electron, Seb Mano mylimiausia ir kt.)
INFO APIE PVM IR MUITUS
Prekės siunčiamos iš JAV, todėl jeigu prekių vertė be transporto išlaidų viršija 22 EUR, mokėti reikės 21 proc. PVM nuo prekių vertės ir transporto išlaidų + 8,69 EUR už išmuitinimo paslaugas.
PVM skaičiuojamas pagal prekių muitinio įforminimo dieną galiojantį muitinės valiutos kursą.
Muitinės Euro ir užsienio valiutų santykiai: http://www.cust.lt
Jeigu mokesčiai buvo paskaičiuoti neteisingai, dėl mokesčių perskaičiavimo galima kreiptis į Vilniaus teritorinę muitinę. El.paštas: vilnius@lrmuitine.lt
Jeigu siuntinio dar neatsiėmėte, prašymą raštu dėl mokesčių perskaičiavimo ir siuntinį galima pateikti pašte, jie šį prašymą turės perduoti į Pašto skirstymo departamentą, o šie į muitinę.

DUK

Už kokią sumą galiu pirkti?
- jei perkate eurais - "subtotal" suma neturi viršyti 22 eurų (ant dėžės bus vis vien užrašyta doleriais!)
- jei perkate doleriais: 22 dauginame iš dolerio kurso, kurį pasižiūrime muitinės puslapyje, gauta suma ir bus maksimali "subtotal" suma doleriais.
Kokią sumą rašys ant dėžės?
- Ant dėžės rašys "Subtotal" sumą
Kiek nurašys iš kreditinės kortelės?
- Nurašys "Order Total" sumą
Ar pliusuojasi per vieną dieną padaryti užsakymai?
- ne. Kiekvienas užsakymas išsiunčiamas atskirai, todėl ir kiekvieno siuntinio vertė vertinama atskirai.
Ką registruojantis rašyti langelyje State/Region?
- Pakartokite savo miesto pavadinimą.
Kas yra Cardholder?
- Kortelės savininko vardas ir pavardė..


119 tema
Atsakyti
Registruojuosi naujoje temoje.
Ačiū už naują sukurtą temą AuroraBo 4u.gif .
Užsisakiau vakar krepšelį. Ir šiandien dar vieną krepšelį. Beveik visus papildus buvau išdalinusi dovanoms. Tai dabar pasipildysiu savo šeimos atsargas.
Kažkada pirkau silimariną kepenims. Bet labai jau jis man apetitą kelią smile.gif . Gal čia tik koks sutapimas?
Atsakyti
QUOTE
Kokį Acetylcystein duodat vaikams ir po kiek? Įdomu, ar galima profilaktiškai, ar tik kai serga? Maniškiui paskutiniu metu kamuoja bronchitai.


Duodu visada, jei kas turi temperaturos. Jis veikia kaip tirpus vandenyje antioksidantas ir kartu duodu didele doze vitamino E, tai antioksidantas tirpus riebaluose. Mazajam duodu trecdali kapsules ryte, nes jis skatina atsikosejima, gali trukdyti miegui. Pati kartais profilaktiskai naudoju kepenims ir bendrai apsivalyti.
http://www.iherb.com...ggie-Caps/41653
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 12 30, 12:29)
Duodu visada, jei kas turi temperaturos. Jis veikia kaip tirpus vandenyje antioksidantas ir kartu duodu didele doze vitamino E, tai antioksidantas tirpus riebaluose. Mazajam duodu trecdali kapsules ryte, nes jis skatina atsikosejima, gali trukdyti miegui. Pati kartais profilaktiskai naudoju kepenims ir bendrai apsivalyti.
http://www.iherb.com...ggie-Caps/41653

nezinau, sutapimas ar ne, bet vyrui po siu labai pasitvarke cholesterolis, kepenu fermentai grizo i normas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2016 12 29, 18:00)
Merginos kuri Argana alieju parekomenduosit? Sugalvojau,kad reikia smile.gif Ziuriu Acure ir Now food nebrangus,bet ar geri? unsure.gif

As is kvapu namu perku ji, tikrai gera kokybe. Esu pirkus is pigesniu ir ismeciau, nieko bendro su tikruoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 12 30, 15:27)
As is kvapu namu perku ji, tikrai gera kokybe. Esu pirkus is pigesniu ir ismeciau, nieko bendro su tikruoju smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Tarp ką tik atvykusių produktų, pasirodė Vitamino C serumas veido priežiūrai nuo senėjimo. Atsiliepimas kol kas tik vienas, bet labai teigiamas. Sudėtis puiki. Įsisaugojau į norų sąrašą.
Atsakyti
Aciu uz tema! 4u.gif
Vakarykscias mano krepselis , tabletes nuo persalimu tikrai apmazina kosulius, siunciuosi jau antra!
Atsakyti

sveikos :)​ , pirma karta uzsakinesiu is iherb ir labai noreciau patarimo. Ar jau nebeliko 5 usd nuolaidos? man rodo tik 10 proc. Gal patarsite koki siuntima geriausiai rinktis, kaip suprantu akciju nemokamam siuntimui niekad nebuvo? - ar su paprastu nedingsta siuntinukai? 

Atsakyti
QUOTE(Ramona18 @ 2016 12 30, 18:56)
<p>sveikos smile.gif​ , pirma karta uzsakinesiu is iherb ir labai noreciau patarimo. Ar jau nebeliko 5 usd nuolaidos? man rodo tik 10 proc. Gal patarsite koki siuntima geriausiai rinktis, kaip suprantu akciju nemokamam siuntimui niekad nebuvo? - ar su paprastu nedingsta siuntinukai? </p>

Dabar tos nuolaidos nebeliko. Siuntimą mes visos dažniausiai renkamės patį pigiausią, bet bent aš atsiskaitau per paypal, dėl viso pikto, jeigu dingtų. Paypal taiko pirkėjo apsaugą. Ne vienus metus siunčiuosi, man nedingo niekas. Tik įsidėmėkite, kai perkate, "subtotal" suma turi būti ne daugiau nei 21,99 Eur. Kitaip jei užkliūtų muitinei, gali apmokęstinti. O apmokęstina siuntas ne iš Europos sąjungos šalių, kai siuntiesi daugiau kaip už 22 Eurus. Dėl tos priežasties aš visada perku tik eurais, kad galėčiau įrodyti muitinei, už kokią sumą tuo metu pirkau, jei užkliūtų dolerio kursui besikeičiant.
Atsakyti
Naujametinė akcija http://www.iherb.com...edients-Special - 15 % nuolaida.
Ir dar http://www.iherb.com...-Health-Special taip pat - 15 % nuolaida.
Atsakyti
Parekomenduokite, gerus zuvies taukus ir vitamina D (vaikams 8-14 metu). ziurineju, neissirenku, gal kas turite geru atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti